Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8836495 www.bgdnes.bg

Луна скача на Божков и Слави

 Певицата не се отказва от мераците да е президент

Васил Божков е смешен, а Слави е лъжец!
Това отсече фолкзвездата Луна, която не си поплюва да казва това, което си мисли.
Блондинката изригва срещу всеки, който има мераци за власт, и е готова за битки. Според нея нито бизнесменът Васил Божков, нито шоуменът Слави Трифонов имат място на важни постове в държавата.


Луна не се отказва от мераците да бъде първата жена, президент в България. От няколко години изпълнителката на ретро хита "Бягайте, крачета при младите момчета" е дала тон на кандидатпрезидентската си кампания. Певицата не спира да зове сама себе си "Луна - президент", дори в национален ефир. Чалгарката е убедена, че е единствената, която ще допринесе за спокойния живот на сънародниците.
След участието си във "ВИП брадър", където Луна получи фалшиво предложение за брак от фалшивия Бойко Борисов в лицето на актьора Ненчо Балабанов, блондинката изпя хита "Луна-президент".

Певицата счита парчето за емблематично. По думите й песента има за цел да осмее политиците. Запознати твърдят, че с изпълнението Луна иска да събере повече поддръжници. В една от последните си изяви - в шоуто "Като две капки вода", Луна директно попита водещия Рачков дали иска да й бъде вице.
"Обещавам ти. Ще ти бъда вице", обеща чистосърдечно комикът.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама