Реклама
https://m.bgdnes.bg/18-plyus/article/8850182 www.bgdnes.bg

Ето ги новите плеймейтки! Най-горещите тела на страната са тук  За първи път - транссексуален участник на конкурса

Жежка вълна ни залива в края на юли! Представяме ви новите 10 плеймейтки, които ще се състезават за титлата "Плеймейт на годината" след няколко месеца в столицата. В момента сексбомбите са на морето, където на бурно лятно парти ги събраха в едно от актуалните нощни заведения. Този формат на конкурса ще е най-различният досега и защото за първи път се включва транссексуален участник. Победителката ще стане ясна наесен, а дотогава внимателно разгледайте топмоделите и изберете коя е вашата фаворитка!

1. Ани Грудева няма грам силикон
21 г. от гр. София

Ани е абсолютно натурална красавица, без грам силикон или интервенции. Завършила е "Икономика и търговия", но работи като професионален танцьор, а хобито й е да гримира. От три години се снима като еротичен модел и дори два пъти е била носителка на титлата "Еротик модел".

Реклама

От две години иска да направи по-висока стъпка и да участва в конкурса "Плеймейт на годината", но покрай множеството си ангажименти и пътувания едва сега успява да се запише. Когато не спортува на открито, докато разхожда домашния си любимец и не е с приятели, обича да чете книги. Така се успокоява и когато е разстроена, а любимата и книга е "В леглото на дявола".

2. Биляна Димитрова действа напук на родителите
27 г. от гр. София
Латино танците са стихията й, но голямата страст е актьорското майсторство. Все още се учи, но мечтае един ден да бъде звезда в киното. Омъжена е, но това не й пречи да участва в най-сексапилния конкурс.

Още повече я мотивира липсата на подкрепа от родителите да се бори за титлата "Плеймейт на годината" и сякаш напук на тях решава да се запише, за да покаже, че всеки избира и живее живота си.

3. Биляна Иванова получава подкрепа от партньора
25 г. от гр. Ловеч
Студентката по психология е родена в Ловеч, но израства в малко градче до него. От години живее в София, където учи висшето си образование. Увлечена е по личностното развитие и целеустремено работи върху своя пилотен бизнес проект.

Девет години е играла народни танци, а сега разпуска с походи в планината, книги и спорт. Записва се в конкурса, след като получава пълната подкрепа и мотивация от партньора си.

Реклама

4. Деница Иванова иска секс над Малдивите
24 г. от гр. Монтана
В красивото й тяло няма да намерите силикон или следи от пластични корекции. Завършилата "Регионално развитие" и "Дигитален маркетинг" красавица от Северозапада обича походите в планината и е играла народни танци.

Най-смелата й секс фантазия е секс в частен самолет над Малдивите, а най-смелата й постъпка е да отиде в Дубай с непознат, без да каже на никого. Интересува се от личностно развитие и вярва в силата на позитивното мислене.

5. Диана Габровска - легендата от Момин проход
34 г. от гр. Момин проход
Вече я познавате като сексапилната кандидатка за кмет на гр. Момин проход. Може би обаче не знаете, че тя е щастлива съпруга и горда майка на две прекрасни деца.

Защо участва в конкурса ли? За да покаже, че провокацията не я плаши и за да докаже, че жените с деца могат да бъдат също толкова сексапилни, както 20-годишните момичета.

6. Ева Славова шие и завършва филология
31 г. от София
Тя няма да остане незабелязана, където и да отиде, защото в природата й е да се откроява. Ако днес я познавате по розовата коса, то утре не знаете с какво ще ви изненада. Родена е в Разград, но от дете е в София. Ева има 9-годишна дъщеря и е завършила италианска филология.

От години работи като професионален танцьор, но вече мисли, какво ще прави, когато приключи с танците - каквото и да е, със сигурност ще е артистично и ще включва сцена. Цял живот е спортувала - баскетбол, тенис на корт, и дори печели трето място в регионално състезание по плуване. Умее да рисува и дори шие. Ева е абсолютен талант.

7. Карина Атанасова - спасена от анорексия
20 г. от гр. Пловдив
Това крехко създание е завършило ТОХ със специалност "Кетъринг". За себе си споделя, че не само готви като богиня, но и обича да го прави гола.

Сигурно няма да повярвате, но на 16-годишна възраст заради нездравословно хранене достига 80 кг. Следват опити за отслабване, булимия и анорексия. Успява да се спаси сама, мотивирайки се с четене на книги, които й помагат да се оправи.

8. Катрин Йорданова пипа само устните
19 г. от гр. Варна
Завършва фризьорство, но веднага след това заминава в Германия със семейството си, където работи в куриерска фирма заедно с приятеля си.

Мечтае да събере пари, с които да отвори свой салон и да започне собствен бизнес. Обича да спортува, като тича сутрин в парка, а по себе си е коригирала само устните си.

9. Симона Галинова крие изненада
23 г. от гр. Пловдив
Платиненоруса коса, 720 кубика силикон и безброй кубици сексапил са скрити в изкусителното излъчване на Барби в лицето на първия транссексуален участник в конкурса. Симона разбира, че е различна още като дете, а от 16-годишна започва усилено да подготвя тялото си към това, което тя най-много иска - да е жена.

От две години отлага да се запише за участие в "Плеймейт на годината", но вече е готова да покаже себе си и с участието си да обърне вниманието на обществото към различните. Мечтае да бъде звезда, а един ден може би дори да има семейство и дете.

10. Юлиана Башева обича Калашников
28 г. от гр. София
Ако мислите, че секси фантазиите с медицински сестри остават само във въображението, това е, защото още не познавате Юлияна. В момента работи като професионален танцьор, но до няколко години ще е дипломирана медицинска сестра.

Тя е наполовина рускиня, обича екстремните спортове, а слабостта й са хладни оръжия и стрелбата. Дори е посветила татуировка на любимия си Калашников.

Реклама
Реклама
Реклама