Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8865307 www.bgdnes.bg

Деян Неделчев-Икебаната: Здрав съм и с нова работа!

 Колоритният певец по стъпките на световни звезди, издава нов албум в Япония

С ново предизвикателство се е заел един от най-колоритните изпълнители у нас Деян Неделчев-Икебаната.
Талантливият русенец върви по стъпките на световноизвестни имена в музикалния шоубизнес. Неделчев започна работа в онлайн платформа за персонализирани видеа от известни личности. Да получиш специален поздрав за личния си празник от прочут музикант, актьор или модел от години е хит в чужбина, а напоследък набира популярност и у нас. Икебаната е сред най-поръчваните известни личности най-вече заради певческите му умения в различни стилове.


"Забавно е, нещо ново за мене. Изкарвам така и допълнителни доходи, за кратко време имам вече осем поръчки. Надявам се с времето да изкарвам и повече" - разказва Деян за платформата, където могат да се поръчат поздрави от редица известни българи, а най-скъпо излиза персонализирано поздравление за ЧРД от актьора Ненчо Балабанов.
Наред с новото занимание Неделчев продължава да записва нови парчета. След хита, посветен на Бойко Борисов "Имам си прекрасна държава", и дуета с легендата Мими Николова Икебаната ще издава и нов албум в Япония. Той е единственият българин, който има два издадени албума в Страната на изгряващото слънце, има местен продуцент там и много фенове.
"Записвам в момента песни на различни езици - испански, италиански, полски. Идеи имам безкрайно много, трябва ми само работа, за да мога да ги осъществявам. Но на първо място е важно, че съм здрав. Възстанових се напълно след оперираната херния" - споделя още певецът пред вестника, който тези дни обикаля страната, показвайки красивите кътчета на родината на свой приятел от Испания.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама