Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/8874768 www.bgdnes.bg

Върба кастри "Лудогорец"

Треньорът на "Лудогорец" Павел Върба усеща жега под краката си след поражението от "Локомотив" (Пд) във финала за суперкупата с 0:1.

С подобно представяне отборът трудно ще премине пресявките по пътя към групите на Шампионска лига или Лига Европа, каквато е целта, поставена от ръководството на клуба. "Орлите" загубиха на собствения си стадион, което прави поражението им още по-горчиво.


Върба усеща, че трябва да се вземат бързи мерки, и реагира с критични думи към играчите. "Не успяхме да изиграем мача както трябва - признава чешкият специалист. - Не създадохме достатъчно положения. За тази загуба допринесе и червеният картон на Икоко. След неговото изгонване противникът имаше предимство и вкара победния си гол. Икоко прояви недисциплинираност в този момент. Имаше и проява на провокация от футболист на "Локомотив". Едно бутане, а съдията прецени, че трябва да даде червен картон. Резултатът е поучителен за нас. Ако играем така, както днес, ще имаме проблеми, това е ясно. Доста неща трябва да променяме, не са едно и две. Особено във фаза атака не изглеждахме така, както в предишните ни мачове. Освен Каули другите в атака не успяха да направят това, което се изисква от тях. Трябва да променим нещата. До края на седмицата се надявам да обявим още два трансфера на офанзивни футболисти и това ще подобри състоянието ни в атака. На Сантана това бе първи мач след доста дълга пауза без официален двубой. Мисля, че се справи добре. Надяваме се Хигинио Марин от Нумансия да вдигне класата на отбора. Ще направим всичко възможно да влезем подготвени в шампионата и мачовете от евротурнирите."




Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама