Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/8874777 www.bgdnes.bg

Бекъм продават сватбата на сина си

Семейство Бекъм има активи за десетки милиони лири, но някой и друг в повече не вредят. Бившата футболна звезда Дейвид и някогашната певица Виктория са спазарили да продадат правата за снимки и излъчване на сватбата на най-големия им син Бруклин срещу седемцифрена сума.

21-годишният гъзар обяви в началото на юли годежа си с 25-годишната си приятелка Никола Пелц. Засега не е ясна датата за провеждане на грандиозното събитие, но вече започват да стават ясни имената на някои от поканените. Едни от тях са самите кралски наследници, принцовете Уилям и Хари, разбира се, със съпругите им Кейт и Меган. Към тях се очаква да се присъединят и куп футболни легенди, звезди от модния бизнес и целият хайлайф от Англия и САЩ. Трудно е датата да бъде определена именно поради ангажиментите на кралските особи, чиято програма е подредена за месеци напред, коментира "Сън".


Източник на таблоида твърди: "Виктория е обсебена да направи от сватбата на Бруклин светското събитие на годината. Семейството разполага с нужните за изискан разкош средства и няма да ги жали. Те са семейни приятели с Хари, а с Уилям дори са съседи. Треската е толкова голяма, че Виктория и Дейвид сън не ги хваща задето още не могат да разпратят поканите".






Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама