Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8875814 www.bgdnes.bg

Деси Слава смени Пайнера с Халваджиян

Певицата прави нови хитове за Криско, Коцето и Маги

Дълбоко пазена тайна изплува от чалга дълбините.
Десислава сменя Митко Пайнера с Маги Халваджиян. След като повече от седмица упорито кри слуха за напускането си от харманлийския бизнесмен, фолкизпълнителката най-накрая призна:
"Вече не съм част от "Пайнер".
Къде отива е най-често задаваният въпрос към певицата. Макар тя да не отговаря, клюките се завъртат около името на Маги Халваджиян.
В емоционално обръщение към хилядите си фенове Деси разкри, че си тръгва за втори път от досегашните си продуценти.
"Сега, повече от всякога, ще имам нужда от вашата подкрепа, която, надявам се, ще оправдая с много нови и хубави проекти! Обичам Ви!", пише половинката на Благой Найденов.
Коментари с пожелание за успех заваляха под публикацията на изпълнителката на хита "След 1000 жени". Сред тях се открояват и тези на запознати с бъдещето на 41-годишната звезда. Според тях новият гръб зад кариерата на Деси ще бъде продуцентската компания на Маги Халваджиян, Коцето и Криско. Макар все още нищо да не е официално обявено, "Фирмата", както се казва музикалната компания на Коцето, приютява Деси Слава. Константин, който гръмко започна да търси нови таланти, преди време беше замразил за кратко проекта. Хитмейкърът се завръща ударно на есен с цял отбор нови изпълнители, част от които е и Деси Слава.


Певицата отнесе и много упреци заради решението си да напусне "Пайнер". Феновете са в недоумение какво се случва и защо компанията допуска сериозен отлив на звезди от редиците си. Ударът по Митко Димитров е жесток. След като Мария обяви края на кариерата си, сега и Десислава му спретна изненада. Според почитателите на лекия музикален жанр "Пайнер" лансира новите тийнсензации и старите муцуни в компанията остават на заден план.


За Десислава това не е първо напускане на музикалната компания. Тя рискува кариерата си още през 2003 г., когато заради младостта и неопитността си тръгва от "Пайнер". 11 г. по-късно Деси се завръща с научени уроци.
"Получих най-различни уроци, това не е малко време. Падах и ставах. Най-важното нещо, което разбрах, е, че "мога и сама", както се пее в една моя песен. Научих, че съм силна, започнах да вярвам в себе си, знам какво мога и знам коя съм. Научих, че най-много от всичко ме бива да пея и всяка една инвестиция в моя живот трябва да бъде свързана с гласа ми, с таланта ми и с продукта Деси Слава", казва певицата в интервю след голямото си завръщане през 2015.
Дали и сега ще се върне отново? Това остава загадка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама