Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8879093 www.bgdnes.bg

Хлапе пали цигара с пет лева

Скандално видео в нета

Гори петолевка, прави се на гангстер

Скандално видео на хлапе, което гори със запалка банкнота от 5 лв. и с нея си пали цигара, втрещи социалните мрежи.
На кадрите се вижда как малолетно момче на няколко пъти се опитва да запали огън от запалка, държейки петолевка в другата ръка и захапало цигара.

След като все пак успява да изкара огън от запалката, хлапето с видимо задоволство подпалва банкнотата, която постепенно се разгаря. След това пали и цигарата, дърпайки демонстративно от нея. На фона на всичко това се чува тежък рап, на който хлапето припява.


Песента от видеото е особено популярната сред някои подрастващи групи "Прое*ахте се за пари". Тя се изпълнява от Garjoka и във видеото към нея певецът също пали банкнота и нарежда следните рими, между които ругае вулгарно леките жени:
"Прое*ахте се за пари
Поболяхте се за пари
Ай, ай със пари и баба знай,
Дай, дай да видим
без пари кво ш напрай.
Дали ще може да плати
собственото си погребение с пари,
Като нямаш ги плащаш със уважение."
Това не е единственият случай, в който младежи горят банкноти, за да си запалят цигарата. Такъв е случаят от края на юни т.г. със сина на крупен земеделски производител от Нова Загора, който си пали цигарата с банкнота от 10 лева. Това се вижда на видео, публикувано в социалните мрежи. На клипа се чува бясна чалга. Докато циганинът пали ценната хартийка, отстрани се носят одобрителни възклицания.
До края на работния ден "България Днес" не успя да се свърже с агенцията за закрила на детето, за да разбере дали ведомството работи по случая с малолетния "творец".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама