Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8880511 www.bgdnes.bg

Мамалев като малка подводница

Актьорът почива на "Каваци" с жена си Ели

Прекарвам повече време под водата, отколкото над нея, смее се обичаният комик

"В морето съм като малка подводница. Прекарвам повече време под водата, отколкото над нея".
Това разкри големият Георги Мамалев. Папараците на "България Днес" засякоха актьора на плаж "Каваци" край Созопол. Мамалев преди години си купи апартамент в затворен комплекс в морския град. И всяка година отскача за няколко седмици на любимото Черно море.
Мамалев и съпругата му Ели не пропускат и ден, без да са на плажа. Захвърлил тениската още щом подуши морето и останал само по плувни шорти, обичаният актьор е на плажа от рано.

Реклама


Като истински добър съпруг Мамалев мъкне тежката плажна чанта на гърба си, в която има всичко необходимо - вода, лосион за мазане и храна. А на жена си е оставил да носи само кърпите.


Звездата от "Клуб НЛО" не залага много на лежане под чадъра. Той прекарва почти целия ден в кристално чистата и топла морска вода.
"Няма ги туристите и всичко е прекрасно. Плажовете са празни заради коронавируса. Тази година шезлонгите и чадърите са на голямо разстояние. Не са наблъскани, както преди. Водата не съм я виждал толкова чиста от години. Чудесна е. Топла е като чай. Прибрах се преди седмица. Но пак ще отида. Чакам апартаментът да се освободи. Сега там е единият ми син. После другото дете ще ходи. И аз си чакам реда", смее се Мамалев, който днес празнува рожден ден.


Обичаният актьор навършва 68 години. Тъй като е лято и повечето приятели на Мамалев са на почивки, той ще прекара празника семейно.
"Ще се съберем с родата. Не ми е малко семейството, така че ще има купон", казва Мамалев.
Според актьора мерките против коронавируса са разхлабени прекалено рано.


"В началото бяхме първи, сега сме последни - анализира звездата от "Оркестър без име". - Не беше редно да се пускат хора по стадионите. Именно там се разнася вирусът. Мен също ме е страх от Ковид-19. Затова спазвам всички мерки. Нося маска. Не се прегръщам с хората, както преди, на улицата. Спират ме, молят ме за снимка, но им отказвам. Нека ми се сърдят. Гледам си здравето. Това е най-важно. Все пак съм на години", добави още рожденикът Мамалев. Желаем му да е жив и здрав и все така усмихнат и позитивен!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама