Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8883798 www.bgdnes.bg

Диляна Попова цял ден на бар на морето

Моделът купонясва с други мъже, Блатечки го няма

Красавицата отсвири Ицо Хазарта

Топмоделът Диляна Попова купонясва по цял ден на бар край морето, видя "България Днес". Красавицата прекарва лятото на любимия си къмпинг "Градина" край Созопол, където партито не спира ден и нощ.
Шотове, смях, танци и сладка раздумка с приятели - така преминават безгрижните дни на Диляна. Моделът бе на плажа без своите мъже - синът й Борил и таткото Асен Блатечки. За сметка на това Попова се забавлява с непознати за широката публика младежи, които постоянно се въртят около нея. Тя е истинска звезда и нещо като рекламно лице на един от най-популярните и стари барове на култовия къмпинг. Там всички познават Диляна и красавицата се радва на особена почит. Моделът събира погледите на плажните свалячи, но те нямат особено голям шанс - почти през цялото време е обградена от своята компания.


Попова бе във вихъра на купона в неделя, когато на плажа имаше грандиозно хип-хоп парти. Но дори и концертът на "Ъпсурт" не успя да вдигне една от най-красивите българки от ВИП сепарето. Преди години Диляна се снима в клипове на култовите рапъри, но този път отсвири Ицо Хазарта и компания. Те пяха на сцена на брега на морето, като купонът бе организиран от съседното заведение. Почти целият плаж се изнесе да слуша "Нонстоп, нонстоп, индийски коноп" и да гледа Хазарта, но Диляна предпочете да не се блъска сред простолюдието.


Красавицата живее на каравана на плажа и от години летува със стари приятели. Синът й Борил също прекарва част от лятото там.
"Това е любимият ми плаж, а чувството, което ти дава, е просто несравнимо - казва Диляна. - Чувстваш се свободен и спокоен. А залезите... о, да, залезите! На много малко места в света съм виждала толкова красиви залези, колкото тези на "Градина". Щастлива съм, че детето ми прекарва летата там и има възможност за истинско детство."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама