Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8893499 www.bgdnes.bg

Галена на плаж с ухилен национал

Ние сме звездите, хвали се Божката Краев край пързалките

Заедно на плаж бяха засечени футболният национал Божидар Краев и фолкзвездата Галена. Двамата си пиха фрапето заедно край летен басейн с водни пързалки.
Оказа се, че футболистът е доста запален фен на фолкаджийката. Той дори си направи снимка с нея, ухилен до уши. Краев бе с модерна тениска на Гучи с изобразени две черни пантери на нея, докато Галена позира с розово горнище и вързана на кок коса.
"Звезди на България", написа Божката за снимката. В момента крилото почива, след като сезонът в португалската лига приключи. Отборът на българина "Жил Висенте" завърши на десета позиция и догодина отново ще играе в елита. Наемът на нашия национал обаче свърши и той се завръща в датския "Мидтиланд".


Дали между Краев и Галена може да се получи някакъв летен флирт, отговор на това дава самият играч. Той е влюбен, но в своята приятелка, която е тайландка. Двойката беше разделена заради разстоянието в последните месеци, но сега отново се наслаждава заедно на ваканцията си.
"Отново заедно с моята любов", призна юношата на "Левски" и побърза да покаже фото с приятелката си, за да разсее излишните слухове.
Краев упорито пазеше в тайна връзката си, но вече не крие половинката си. Българинът и тайландката са интимни повече от година. Той дори запозна азиатката с родата си в родния град Враца. Чаровната брюнетка е готова да стане българска снаха.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама