Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8893546 www.bgdnes.bg

Бергендорф оперира носа си


Жана ще диша вече спокойно

Здравословни проблеми принуждават певицата да легне под ножа

Спокойно! Жана си е същата.
Певицата е принудена да си направи операция на носа, но противно на очакванията не от суета. Сериозни здравословни проблеми стават повод Жана да предприеме тази крачка, на която се кани от години.
Победителката от "Х фактор" признава преди години, че синузитът, от който страда от малка, се е възпалил. Проблемът се влошава от чупене на нос.
"Оперираха ме. От моя простотия, счупване на носа и други неща, които се бяха случили", признава Жана.
Тя не крие, че употребата на наркотици влошава изключително много състоянието й. Ексцентричната певица се страхува дълго време от операцията и я отлага до последно. Освен хирургичната намеса Бергендорф преминава и втори път през пълна упойка, за да й свалят пластините.


След скандалните събития, които разтърсват живота й през последните години, Жана осъзнава, че няма нужда от много хора около себе си. Тя започва да комуникира с отбран кръг от верни приятели и предпочита да се отдаде на семейството си, отколкото на буйните купони. Тя признава, че е стигнала до момента, в който се чувства добре в кожата си, и е категорична, че гласът е по-важен от визията.
Жана има син, който преди няколко месеца навърши 10 г., а певицата прави шокиращо признание: "Време ми е за второ!"
След като печели "Х фактор", животът й стремглаво тръгва надолу. Бергендорф е хваната с наркотици няколко пъти и арестувана в столичното Първо РПУ след побой с тогавашното й гадже Лео. След употребата на забранени вещества тя дори предизвика катастрофа. Миникупърът й удари друг автомобил, в който също пътувала жена. С много усилия и помощ от различни терапевти Жана успява да подреди живота си и да поеме в правилна посока. Тя се посвещава изцяло на детето и музиката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама