Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/8895498 www.bgdnes.bg

Изкуствената коса на Бербо порасна

Присадената коса на Димитър Бербатов прокара! Нападателят отново вее буйна грива. Звездата се върна към младините с новата си прическа, с която се фука в последно време. Гъсти кичури стърчат от главата на бившия футболист, а от плешивото теме вече няма и помен.
Бербо си присади коса преди няколко години и в момента бере резултатите от интервенцията. Външният вид на бившия футболист в момента по нищо не подсказва, че той е имал проблеми с оплешивяването. Интересното е, че присадената коса не само се е хванала здраво, но е започнала и да расте.
Бербатов се подложи на процедурата през 2015 г., когато оредяващата му коса започна да прави сериозно впечатление. Това си личеше най-вече по време на периода му във френския "Монако", когато нападателят беше останал почти без окосмение на главата. Звездата бързо взе мерки и се допита до най-добрите специалисти. Митко не разкрива къде е направил операцията, но най-вероятно това е станало в Истанбул, който се превърна в световен център за присаждане на коса. Подобна интервенция струва около 20-30 хиляди лева.


Бербатов показа новата си буйна прическа по време на лятната си ваканция. Шампионът на Англия с "Манчестър Юнайтед" бе на море заедно с трите си любими жени - Елена и щерките Деа и Елиа. Напоследък половинката на звездата все повече се показва покрай него за разлика от годините му на активен футболист. Тогава Бербо упорито криеше личния си живот и Елена от медии и фенове, но мирогледът му явно се е променил. Актуалната прическа на звездата напомня ранните му години като футболист. Бербатов вееше буйна грива, докато играеше в ЦСКА и германския "Байер" (Леверкузен). След това в "Тотнъм" нападателят бе зализал назад косата си, а в "Манчестър Юнайтед" вече започна да се остригва късо, явно забелязал проблема с оплешивяването.
Бербатов си присади коса само "отгоре", използвайки собствени косми. Интервенцията става от задната част на главата. Там косата е най-здрава от генетична гледна точка, смятат специалисти. Оттам се взимат и поставят няколко вида импланти - малки, средни и големи. Присаждането може да стане по два начина - ръчно и чрез специални машини. Но това чрез апарат обаче не е препоръчително при наличие на повече околно окосмяване, какъвто е случаят с Бербатов.
Първи с изкуствена коса във футбола се сдоби бившият президент на БФС Борислав Михайлов през далечната 1993 г. Тогава Боби бе почти напълно плешив, но на световното първенство в САЩ вече гордо вееше перуката и с нея правеше геройства на вратата. Неговият пример последва и Валентин Михов, който също бе шеф на футболната ни централа. Сега фенове бъзикат Бербо, че вече е готов за шеф на БФС. Бившият голмайстор на Висшата лига все още не е обявил окончателното си решение дали ще се кандидатира за президент на изборите през зимата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама