Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8895999 www.bgdnes.bg

Детски велосипед ANAIS с помощни гуми - пригоден и безопасен за деца от 3 до 5 години advertorial icon

Периодът между третата и петата година е преломен по отношение на детските превозни средства и начините, по които децата започват да спортуват и да се забавляват на открито. В тази възраст, детето не само че окончателно ще забрави за бебешките си колички и триколки, а и ще започне да си мечтае за нещо по-предизвикателно от любимата си кола за яздене или колелото си за баланс.

Когато подарявате на детето си неговия първи велосипед с помощни колела, Вие следва да имате пред себе си два основни приоритета - удобството и безопасността. Добрите новини? Детският велосипед ZIZITO ANAIS съчетава топ качество с Швейцарски SGS сертификат за безопасност - възможно най-добрата комбинация, гарантираща комфорта, сигурността и епичното забавление на най-малките колоездачи.

Защо да изберете ZIZITO ANAIS за първия истински велосипед за детето

Именно възрастта между три и пет години е сочена от специалистите по ранно детско развитие като най-удачното време за закупуване на първият “истински” детски велосипед с помощни гуми.

Защо това е така? Отговорът е много прост - по-ранните опити за управляване на колело с педали рядко се увенчават с успех, поради по-неуспешната координация на движенията и по-трудната ориентация в пространството. При по-късното привикване към колело, от друга страна, се забелязва наслагване на страхове и несигурност, които не са присъщи за повечето деца на възраст между три и пет години.

Велосипедът ZIZITO ANAIS е проектиран с грижа към нуждите и спецификите на най-малките, като съчетава няколко особено важни за възрастта технически характеристики:

- 14" гуми (35,5 см диаметър), подходящи за деца с ориентировъчна височина от 90 до 115 см.

- Челюстни спирачки с ергономичен захват, гарантиращи бързо, лесно и безопасно намаляване на скоростта.

- Гумирани релефни дръжки, създадени, за да пасват перфектно на устройството на малката детска ръка.

- Стоманен венец с допълнителна защита, предпазваща веригата от замърсяване, навлизане на външни тела, повреда или малфункция.

- Стабилна вилка без ход, съчетаваща здравина със лекота по възможно най-добрия начин.

- Мека ергономична седалка, която осигурява комфорт при продължително каране, на запарва, не се хлъзга и не изпуска боя, която да уврежда външния вид на детските дрехи.

Дизайнът на колелото ZIZITO ANAIS е решен в универсален черен цвят с добавени акценти в бяло и ярко червено. По този начин моделът се превръща в подходящо решение както за момичета, така и за момчета, а поддръжката на перфектния му външен вид е по-лесна, бърза и безпроблемна отколкото при наличието на светли и капризни цветове.

Допълнителни екстри на детския велосипед ZIZITO ANAIS

Съвършенството се крие в детайлите, а швейцарският производител ZIZITO потвърждава тази максима във всеки един аспект на работата си и финалните си продукти. Ето защо ZIZITO ANAIS се отличава с някои дребни, но особено важни допълнителни екстри, които повишават както сигурността, така и удобството на децата.

На първо място, това е предният кош за съхранение и превоз на багаж, който е поставен на лесно достъпно място и е прикрепен здраво и сигурно към основната конструкция. Той може да бъде достигнат от детето докато е върху или до колелото и позволява събиране на основни принадлежности, връхна дреха, вода или любима играчка.

Колелото е снабдено и с лесен за използване метален звънец, с който детето да сигнализира на другите участници в движението за създадена ситуация или (нека бъдем честни) - просто да се забавлява със своите приятели.

Не на последно място, ZIZITO ANAIS има преден и заден калник, които ще запазят дрехите на детето чисти, дори когато по терена има вода, локви, кал или други замърсявания.

Подвижните помощни колела на модела могат да бъдат слагани и премахвани по всяко време, неограничен брой пъти. Така колелото остава адаптивно към променящите се нужди на детето и индивидуалния му темп на развитие.

Екипът на Зизито БГ напомня, че карането на велосипед със или без предпазни колела следва да бъде съпроводено със съвестно обезопасяване. Каската, наколенките и налакътниците са аксесоари със задължителен характер, които ще помогнат на детето Ви да запази по-скоро хубави и изцяло безболезнени спомени от моментите, в които се е учило да кара първото си колело.

Реклама
Реклама
Реклама