Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8896704 www.bgdnes.bg

Николета стана блондинка

Последователките на плеймейтката луднаха по пепеляворусия цвят на косата й

В отбора на блондинките се завърна Николета Лозанова! Плеймейтката реши отново да изсветли косата си, като за целта се остави в ръцете на фризьора на звездите Венелин Кондаков. За новата коса на НиЛо се похвали самият коафьор със снимки в социалните мрежи, видя "България Днес". От разказа на моделката става ясно, че процедурата до постигане пепеляворусия нюанс е препотила фризьора.
Николета си е харесала цвета и направо е била обсебена от него, но признава, че е е станал доста трудно.

На Кондаков са му отнели няколко часа с четката и боите, докато постигне искания резултат. "Това е нейния цвят! Супер е, много й отива", реагират почитателите на моделката. Някои от фенките веднага пишат, че искат и те да изглеждат така и молят да си запишат час. По всяка вероятност плеймейтката отново ще наложи тенденциите при модните прически, допускат коафьори. Те очакват скоро родните звезди да се прехласнат точно по този цвят, както преди време всички копия на НиЛо се боядисаха кестеняви.


Друга част от феновете на Николета не одобряват промяната в стайлинга й. "Не ми харесва точно този цвят - губи се брюнетският й чар", смята последователка на плеймейтката. Друга мъдро заключва: "На нея какъвто и цвят да й сложат, все ще й стои перфектно. Адмирации за труда". Не липсват и коментари как моделката е деформирала лицето си от пластични операции.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама