Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/8903821 www.bgdnes.bg

DJ Theo с нова песен за лятото

Младият рап изпълнител DJ Theo пусна новата си лятна песен “Safari”. Автор на текста е самият той, a зад музиката и направата на инструментала стои младият и талантлив Виктор Атанасов “VRX”. Микс и мастъра са изцяло дело на Петър Неделчев - Pez Beats от лейбъла (Dream Stars Records). За аранжимента е отговорен Живко Андрейчев - създателя на музикалният лейбъл DSR, през който Theo изкарва своята продукция. Видеото е дело на Христиан Аврамов (DR. H).
Пикантната част от създаването на парчето е голямата намеса на по големия брат на Theo, добре познат в музикалните среди като едно от големите имена на електронната музика DJ Diass. Той добавя финални щрихи в аранжимента за перфектното звучене на песента.

Theo през изминалите две години даде сериозна заявка за присъствието си на българската сцена. Както знаете, той е син на един от най-добрите диджеи в България Теди Джорджо и силно е тръгнал по неговите стъпки. Освен че Theo прави музика и пее, в работата си показва и завидни качества в диджейството.

През изминалата година артистът направи много силни гастроли в цялата страна с едни от най-известните български изпълнители на Rap/Trap сцената у нас с имена като Гери-Никол, Димчо, Спенс, Virgo & TRF, MBT, Боро Първи, Мърда Бойз и Тита. Както разбрахме, до края на тази година трябва да излезнат още 6 нови парчета на Theo, като 2 от тях са Feat с любими, известни и добре познати изпълнители на България. Представяме ви и видеоклипа на песента, която вече се върти в музикалните телевизии. DJ Theo пожелава на всички фенове и приятели - весело лято!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама