Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8905797 www.bgdnes.bg

Маги Сидерова по голо дупе на сватба

Рокля за спалня, тоалет за бар, долно бельо, придружено с чанта и какви ли не още коментари отнесе моделът и фитнес кралица Маги Сидерова.
Причината - за сватба бившата Мис България облече черна възкъса рокля, която вместо плат на дупето е с прозрачна дантела. Така хубавицата, изваяла тяло в залата, буквално лъснала по голо дупе на церемонията.
Феновете на манекенката я попиляха в социалните мрежи, където Маги гордо позира в приличното на черен колан тоалетче.
"Това е рокля за спалнята", смеят се потребители, а други признават, че е странно защо Маги Сидерова се снима по бельо, държаща дамска чантичка. Критиките валят като из ведро, тъй като тоалетът въпреки визията на Маги е напълно неподходящ за лятна или за каквато и да е сватба, освен ако не е проведена в публичен дом, смеят се феновете.
"Много ми харесваш с пижама на сватба! Само така да ходиш", продължават подигравките.
Дори почитатели на Маги, които признават, че именно тя ги мотивира да тренират във фитнес залата, я критикуват, че роклята е всичко друго, но не и адекватен избор за нечия сватба. Сидерова призна, че не са й станали приятни част от коментарите, но по думите й е станало недоразумение с тоалета. Към роклята имало и горна част, ала за снимката Сидерова решила да я свали.
"Всъщност с роклята върви и сако. Свалих го за снимката и стана една... Но всеки има право на мнение. Аз не живея техния живот и те не живеят моя", обясни Маги.
Тя е категорична, че хората трябва да се грижат повече за себе си, отколкото да стоят зад телефоните и да "плюят" онези, които се трудят здраво, за да си позволят да облекат нещо толкова дръзко.

Снимки: Инстаграм

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама