Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/8906092 www.bgdnes.bg

Саня с Кристо в Миконос (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Актрисата Саня Борисова и рапърът Кристо прекараха няколко дни заедно на тузарския гръцки остров Миконос, научи "България Днес".


Дестинацията се превръща в една от най-актуалните за родните знаменитости, откакто нискотарифна компания пусна директни полети от София и обратно.

Реклама


Миналия вторник рано сутринта Саня и Кристо се появяват заедно на столичното летище, като веднага приковават погледите към себе си.
Актрисата е свободна жена, откакто се раздели с режисьора Ники Илиев (виж карето), а Кристо често е обграждан от красавици. Веднага се появяват съмнения, че това може да е началото на нова светска връзка. Но облаците на предположенията бързо са разсеяни, когато към Саня и Кристо се присъединяват още двама души от снимачен екип.
Оказва се, че рапърът ще снима клип към новата си песен и търси хубавица, която да разкрасява кадрите му.


"Кристо ме покани да участвам в проекта му. Не приех веднага, а първо седнахме и поговорихме за какво точно става въпрос. Идеята ми допадна и реших да се включа. Още не съм гледала клипа, но доколкото ми е известно, ще бъде показан за първи път на 15 август. Интересно ми е да видя какво се е получило, като не искам да разкривам нищо от сюжета", разказа пред "България Днес" Борисова.
В Миконос тя се качва на яхта, разхожда се по малките тесни улички с бели къщи и отмаря на басейн в почивките на снимачния процес. С Кристо използват възможността и да си починат и така работата се превръща в тяхна лятна ваканция, която отдавна чакат заради ограниченията в пътуванията.


Читатели на "България Днес" разказват, че са забелязали Саня да носи неправилно защитната си маска. На кадри се вижда, че в летището на гръцкия остров тя е поставила защитното средство под брадичката си и устата и носът й са изложени на показ пред опасния вирус. Туристи споделят още, че в самолета Саня е получила забележка от кабинния персонал да си постави правилно маската, каквито са международните изисквания. И с напомнянето го е направила, като чинно я е държала до края на полета.


"Спазвах всички правила и затова не се притеснявам да пътувам. Мога да кажа, че всичко премина добре. В България си направих PCR тест, който беше в рамките на 72 часа преди пътуването, както са изискванията. Властите на летищата ни провериха документите и всичко беше точно. Не съм се притеснявала, защото изпълнявах здравните предписания", каза още пред вестника Борисова.
Актрисата и певецът се връщат в България миналата събота, след като изкарват доста приятни четири дни в Миконос. Веднага след това екипът на Кристо започва работа по обработката на кадрите, които включват каране на джет, обиколка на острова и скъпарски питиета на маса край басейн. А след зареждащата почивка Саня ще се отдаде на бъдещите си проекти, които засега предпочита да не издава. Но си пожелава отново да има възможност да пътува.

Реклама

Разведе се с Ники Илиев през юни

Саня Борисова и Ники Илиев официално се разведоха през юни тази година. Но крахът в отношенията им започва две години по-рано и не успяват да спасят връзката си.


"Беше голямо изпитание за мен... Все пак се разделихме преди повече от две години. В момента така е най-добре за двама ни. В прекрасни отношения сме. В момента сме по-близки от всякога. Непосредствено след самия развод си казахме открито много неща. Почувствахме се толкова близки и определено ще се подкрепяме в бъдеще. Аз го ценя", категорична е Саня, а думите й свидетелстват, че и занапред двамата ще останат добри приятели.


Наскоро се заговори, че Ники и Саня отново са намерили път обратно един към друг и повторно са се събрали. Една от причините за това твърдение бе снимка, качена в профила на актрисата в личната й Инстаграм страница, на която позира пред фотографския обектив на разходка с лабрадора на Ники Илиев Анджи. Но се оказа, че път назад няма. Актрисата обясни, че за кучето се грижи предимно Илиев, но понякога и тя самата го гледа.


Саня признава, че в продължение на една година, след като е настъпил краят на взаимоотношенията им, е смятала, че нещата могат да се променят, но в крайна сметка всеки от тях се е убедил, че това няма как да се случи.

Реклама
Реклама
Реклама