Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8909536 www.bgdnes.bg

Мая Илиева отново в България

Съпругата на Георги Илиев преди време взриви мрежата с емоционален пост - навремето с любовта му притежавала света, а сега имала пари, но се чувствала бедна

Мая Илиева се завърна в България. Вдовицата на покойния Георги Илиев от няколко седмици е в София и вероятно не смята скоро да напуска страната.
В последните години Мая пребивава във Франция, САЩ и държави от Южна Америка, но винаги се завръща в България. Една от причините Мая да е у нас е бизнесът й.

Реклама


Илиева от години е собственик на най-добрия салон за красота. Студиото се намира в идеалния център на столицата.
Именно пред салона Илиева бе засечена от папараци на "България Днес".
Пок време на извънредното положение Илиева бе принудена да затвори салона си за известно време. Въпреки това тя продължи да плаща заплата на подчинените си, дори и докато не работят, доволни са служители в салона .


Очевидно бизнесът върви перфектно, защото Мая не спира да сияе.
Вдовицата на Георги Илиев става по-привлекателна с годините.
Бизнесдамата както обикновено е много внимателна и пестелива с грима и очевидно предпочита естествената свежест на своята кожа.
За да се пази от силното и жарко слънце в София, Илиева носи елегантна шапка в тон с блузата и обувките.


Този път е свалила магическите пръстени, които я пазеха от лоша енергия. На врата й обаче бе синджирчето, с което Мая никога не се разделя.
След проверката на салона Мая се втурна към колата, която бе спряна точно на входа на имота й. Шофьорът, щом я видя, веднага й отвори вратата .


Илиева наскоро разтърси социалната мрежа с емоционално признание за покойния си съпруг. Босът на ВИС-2 бе разстрелян на 25 август 2005 година.
А Мая още не може да превъзмогне липсата му, въпреки че го няма на този свят вече 15 години.


"Веднъж пих кафе със съпруга ми. Кафенето беше евтино и неприятно, а кафето безвкусно и хладно - връща лентата назад Илиева. - Но съпругът ми беше млад и красив и аз го обичах ужасно много. В тази сутрин носех старото си палто, което мразех толкова много, че обвинявах него за всичките си неволи в живота. Караше ме да се чувствам грозна и дебела, а на всичкото отгоре и не топлеше. Пих гадното кафе на малки глътки и гледах мъжа си. Той ме обичаше и това личеше дори в погледа му. И аз го обичах... Нямате представа колко много. Мечтаех си един ден да се гледаме по същия начин, но в някой хубав ресторант, а аз да изглеждам стилна и красива. За него, разбира се. Съпругът ми почина млад и също толкова красив, колкото в онзи ден, в който пихме евтино кафе. Аз останах сама. През следващите години изпих стотици кафета в най-различни заведения. Имах дрехи, наистина много дрехи и почти бях изтрила спомена за онова палто, което съсипваше живота ми. Но всеки път, когато отпивах от топлата напитка, си мечтаех да нося грозното си старо палто и да пия гадно кафе, стига да съм с него. Тогава разбрах, че съм имала целия свят, а сега, когато имам пари, съм гола и бедна", тъжи Мая Илиева.

Реклама
Реклама
Реклама