Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/8909552 www.bgdnes.bg

Певица пробва да пробие със скандален клип

Санта Китана в садо-мазо изпълнение, обиди валят по неин адрес заради вулгарното видео

Скандалът продава и точно на това залага най-новата певица на родния небосклон - Санта Китана.

Реклама


Гола и вулгарна, изпълнителката демонстрира провокацията си в новото си видео към песента "Гола икона". Облечена само по ефирен костюм, изработен от камъни, брюнетката танцува страстно заедно с няколко мъже. Близане, хапане, щипане са само малка част от действията, които нажежават страстите до краен предел. Латекс също не липсва, а препратките към садо-мазото са изключително директни.


"Искам мъж с пари, с моите да се конкурира. Желая го голям мръсник, само в мен да акостира", гласи част от палавия текст.
Минути след пускането на видеото освен положителни коментари срещу Санта заваляха и обиди. На голяма част от тях певицата отговори, като показва, че няма да падне по гръб и да се поддаде на хейта. По думите й предимно жени докладват профила й в социалните мрежи заради вулгарното му съдържание. Санта се заканва, че тепърва ще им даде повод за подобни действия.


Санта Китана блесна по време на миналогодишния сезон на "България търси талант", където тя участва с истинското си име Кристина Шидерова. Тогава певицата впечатли журито с измислен от нея танц. Всички освен Любен Дилов-син бяха във възторг от представянето й.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама