Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8986628 www.bgdnes.bg

Преслава неразделна с бившата на мъжа си

 Емилия има син от бизнесмена, с фолкпевицата са приятелки

Нетипична дружба завърза фолкпевицата Преслава.
Фурията от Добрич е неразделна дружка с бившата жена на любимия й Павел - Емилия, научи "България Днес".
Емилия е първата голяма изгора на бизнесмена и двамата дори минават под венчило. От връзката им се ражда син, който носи името на татко си и му е одрал кожата. Павел Лазаров-младши е първото дете на младия предприемач и е доведен брат на малката Паола - щерката на Преслава.
Според слуховете красивата Емилия и богаташът от Враца се разделят заради задявката му с Русата Златка. Плеймейтката така беше завъртяла главата на Лазаров, че двамата дори сключиха църковен брак. Сигурни източници потвърдиха пред вестника, че красивата Емилия, с която Преслава поддържа почти сестрински отношения, е именно бившата на Павел. Двете жени прекарват нонстоп времето си заедно, снимат се и демонстрират искрена дружба - отношения, които не са присъщи за бивша и настояща жена на един и същ мъж.


Само преди няколко дни двете дами обядваха заедно в тузарски ресторант в столицата. Емилия беше и важен гост на рождения ден на фолкзвездата това лято. Преслава и бившата на мъжа й не спират да се хвалят една друга. Певицата често прави реклама на дрехите, които Еми продава онлайн, а самата Емилия не пропуска случай да сподели колко перфектна е изпълнителката на "Водка с утеха"
Не само Преслава и екссъпругата на Павел са си близки. Децата му Павел-младши и Паола също често биват събирани. Целта на родителите е децата да растат със съзнанието, че са брат и сестра и да се познават добре, въпреки че са от различни майки.
Бившата на Павел – Емилия, е преживяла и оставила в миналото драмата около раздялата с бащата на сина й. Брюнетката отдавна е продължила напред и има човек до себе си.


Емилия, която е родом от Сандански, е сестра на небезизвестния ММА боец Мартин Емилов. Интересен факт е, че през 2012 година Мартин бе спряган за новия мъж в живота на Златка Райкова. Тогава той категорично отрече да има общо с плеймейтката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама