Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9013652 www.bgdnes.bg

БГ Барби с 21-ва операция

Кандидатства за "Гинес" за най-огромните устни в света

Козметикът на Андреа притеснен от лоши последици, тя ще помпа и бюста си

21-ва операция на устните си направи българското Барби Андреа Иванова!
Блондинката се подложи на поредната интервенция за уголемяване на устните преди броени дни. По този начин бургазлийката, която е студентка по немска филология в Софийския университет, увеличи още повече джуките си, с което се затвърди на челната позиция като жената с най-огромни устни в света.
"Много съм щастлива! Чувствам се страхотно. Вече съм свикнала с тези процедури, нямат никакъв страничен ефект и спокойно мога да се храня и пия течности, без да имам никакви проблеми", сподели пред "България Днес" блондинката.
Повече от три месеца родното Барби не се бе подлагала на козметичната процедура. След като в последния ден на април Андреа направи ударна 20-а вливка с двойна доза хиалурон в устните, бе замразила посещенията си при специалист.


"Затова толкова дълго не се наложи пак да посещавам специалист. Имаше доста материал. Устните ми са най-големите в света! Аз съм кандидатка за рекордьор в "Гинес", но и без да съм обявена официално все още за притежателка на устни №1 в света, съм убедена, че това е така", категорична бе русокоската и добави, че в най-скоро време ще инициира връзка с "Гинес", за да може процедурата по обявяването й за жената с най-големи устни на планетата да се задвижи и България отново да се прослави надлъж и нашир.

Реклама


Последното посещение на Андреа в столична клиника през изминалата седмица обаче минало по-различно. Причината се оказало притеснение на специалиста, който слага хиалурона в устните на бургазлийката.
"Той се безпокои да ми слага вече инжекции. Предложи ми да махне целия материал от устните и да ми сложи нов, с който да ги намали и да промени формата им. Опасенията му са, че е възможно да има неприятни последствия, въпреки че нямам никакви странични ефекти", разкри Андреа Иванова.
Най-опасната последица от прекомерната употреба на хиалурон е некрозата на устните. Тя може да доведе до премахване на целия орган.
"Това никога не се е случвало и реално няма индикации. Не ме е страх, харесвам си много сегашните устни, искам ги точно такива и затова му отказах това предложение", категорична бе пред вестника студентката, която скоро ще се дипломира като бакалавър.
Паралелно с уголемяването на устни №1 в света, родното Барби иска да притежава и най-големия силиконов бюст у нас. След последната вливка на хиалурон Андреа е посетила поредния пластичен хирург за следващата си консултация.
"Моето желание е да сложа по 900 кубика силикон във всяка гърда. Или общо 1800. Но медиците ме съветват при първата интервенция да се вкарат около 600, което прави 1200 общо, за да се види как ще се възприеме от тялото и дали всичко ще бъде наред. А след това при втора операция да се сложи още количество силикон според еластичността на кожата и други фактори", сподели пред вестника блондинката, която е категорична в решението си да притежава бюст №1 в България.
Въпреки своята непреклонност и воля Андреа се страхува от бъдещата хирургична интервенция. Макар да се е подлагала на 21 процедури за напомпване на устните, този път блондинката се бои заради скалпела.
"Изпитвам страх, който се надявам да преодолея. Но всяка стъпка изисква смелост и човек да се пребори със страховете си", споделя пред "България Днес" Иванова.


Сумата за имплантиране на силиконови гърди е в порядъка на около 8000 лева. Такава цена са поискали от Андреа повечето водещи пластични хирурзи у нас, при които Барбито е отишла за консултация.
И докато блондинката се двоуми при кой медик да сложи силиконови импланти, медии от цял свят се надпреварват да привлекат Андреа в своите развлекателни предавания. Последната оферта дошла от известно шоу в Лос Анджелис, но коронакризата спряла пътуването на Андреа зад океана засега.





Реклама
Реклама
Реклама
Реклама