Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9016025 www.bgdnes.bg

Цвети Радойчева на яхтата на Здравко от "Биг Брадър" (СНИМКИ)

Поп певицата избра българското черноморие за лятната си почивка 


Цвети Радойчева избра родното черноморие и по-точно Приморско за семейната са почивка. Поп-певицата не веднъж е споделяла, че обича гръцките плажове и от години не е била на почивка на Черно море, но тази година преоткрива нашето море. Приморско е едно от любимите й местенца още от детството и именно там реши да си почине с мъжа си и малката си дъщеричка Ванеса. Родната поп изпълнителка е впечатлена от чистотата на нашите плажове тази година, от предлагането на вкусна храна и от спазването на всички хигиенни мерки предвид ситуацията с Covid-19.


Цвети показа всички атракции на малката Ванеса, обиколка с влакче до съседните курортни места, посещение на замъка в Равадиново, от който певицата пусна атрактивни фотоси в социалната мрежа, а едно от най-вълнуващите преживявания е била разходката с лодка в морето, чийто капитан бе Здравко от Big Brother 1. Именно той повози семейството й в морето, а малката Ванеса смело се любуваше на вълните и плаваше с удоволствие.

Реклама


Талантливата изпълнителка, която е майка на 4-годишната Ванеса, показа стройна фигура по бански, която поддържа най-вече с жива храна и йога. Цвети пусна секси кадри, на които позира на плажа и в басейн, а почитателите я поздравяваха за страхотната й визия.


Радойчева няма нито една естетична интервенция по тялото и лицето си и споделя, че няма по-хубаво от това, което Бог ни е дал.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама