Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9017695 www.bgdnes.bg

Тризначките без дом и стотинка в Англия

Любовник искал да ги прави проститутки

Работили като чистачки и в църква

Снимки: Личен архив

Без дом и стотинка в джоба!
Такава се оказва съдбата на две от прочутите тризначки - Вяра и Надежда. Това става ясно от публичните им молби към приятели да ги приютят, да им намерят работа и да им дадат пари, видя "България Днес".
"Има ли някой в центъра на Лондон нямам една стотинка... ПОМОГНЕТЕ МИ?", пише Надежда Станчева (правописът е запазен – бел. авт.). По думите на блондинката, която със сестрите си преди години бе корица на "Плейбой" и участник във "ВИП брадър", двете с Вяра изпитва огромни затруднения на Острова.
Следва нова молба към близките й. "Някой има ли свободна стая да ни приюти?", пита Надежда, като сред получените отговори личат и откровено неприлични такива.


"Отивам на посолството на България да кажа че съм бездомна и че имам проблем с документите ми... Една любезна жена ми даде листче с някакъв имеил и ми каза това е с което мога да ти помогна... Срам ме е че имам български документ и че сме били "ЕВРОПЕЙЦИ", споделя още тризначката, като правописът и тук е запазен.
Според твърденията на Надежда заедно с Вяра година и половина работили като чистачки, сменяйки десетки фирми. След това седем месеца изкарали в "Паундленд" (известен магазин в Англия на принципа "всичко по лев", само че за 1 паунд – бел. авт.) и една година работили в църква. Сега двете сестри подали документи за работа "във всички магазини", но не били извикани, тъй като "не им трябва персонал".
От разкритията на Надежда още става ясно, че с третата сестра - Любов, са скъсали взаимоотношенията си. Драматичната ситуация настъпила, след като Любов отмъкнала любимия мъж на Надежда и заживяла с него.


Но това съвсем не е всичко в изпълнения с драматизъм живот на култовите сестри, чиято реплика "дека са ми пръстените" си остава емблематична. Новата сага е свързана с мъж на име Петър, сочен от Надежда за неин бивш любовник.
"Кой ми сложи наркотика кажи как ще ме друсаш от сутрин до вечер защото съм се обадила на полицията и тя направи тест и ме попита дали вземам наркотици и къде живея а аз живеех в вас и как ще ни продадеш дробовете и ще ни направиш проститутки", реди в типичния си стил Надежда, а думите отново са запазени в оригиналния им вид.
Отговорът не закъснява. "Психически тормоз освен това натоварваш всички и лъжите ти нямат край отиваш на съд", отвръща столичанинът. И неговият словоред е съхранен без редакторска намеса.
Докато текат драматичните ситуации в живота на русокоските, двете отпразнуваха преди броени дни рождения си ден. "Въоръжени" с бутилка вино в компанията на говорещи на английски език мъже, които снимат, Вяра и Надежда пийват и се забавляват. Освен това демонстрират хубави дрехи и аксесоари.
"Едно момче ни заведе и ги купи и не са скъпи всичко е на 70% намаление", защитава се Надежда от нападателите. След което добавя. "Боже този народ ако помогне непременно трябва да се изгаври със теб... УЖАСНИ ХОРА!!!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама