Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9017739 www.bgdnes.bg

Вулева отново завъртя "Сигнално жълто"

Ексцентричната водеща иска пари за стари епизоди

Претоплена манджа срещу заплащане предлага Албена Вулева.
Бивщата тв водеща измисли нов начин да си изкарва прехраната. Вулева продава абонаменти за канал, в който излъчва първия сезон от предаването "Сигнално жълто", с което стана популярна преди години. С хапливия си тон Албена успя да разгневи десетки популярни лица, които не пропускаше да оплюе във всеки един удобен момент. Е, сега блондинката е решила да им припомни какви фалове и гафове за правили. От 9.99 до 50 лв. събира дъщерята на Людмила Захажаева, за да пуска стари видеа на нови фенове.
"Най-верните почитатели на канала и хората, които го подкрепят, заслужават специално отношение и специално уважение. Затова "Сигнално жълто" ще бъде само за членове", откровеничи Вулева пред последователите си в инстаграм.


Участничката във "ВИП брадър"явно се кани да прави свое онлайн предаване. Началото тя поставя с лайфове в ютуб, които за съжаление на аудиторията й често са посред нощ. В тях Вулева нищи най-различни теми от политика, през риалити, до секс. Водещата прави планове да кани и гости, но категорично заявява, че няма да са известни, а успели.
"Епизодите, които пускам, ги няма качени никъде. Това е архив от първия сезон на предаването "Сигнално жълто", с което не разполага никой друг освен мен", разкрива Вулева.


Скандалната журналистка само загатва какво точно ще излъчва в епизодите, като в един от тях не пропуска да зачекне и Гала. Двете не мелят от години, а сега Албена разпалва тлеещия огън помежду им, като припомня как по време на участие Гала се появява с доста по-малка от крака й обувка.
Освен на старите лаври, на които разчита за нови финансови постъпления, Албена Вулева прави и еротични фотосесии, които отново са достъпни до масата само и единствено срещи абонамент.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама