Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9017745 www.bgdnes.bg

Емо Чолаков: Много съм добре, работя на летището

Все още не са ми се обадили от "Един за друг"

"Много съм добре!"
Така Емо Чолаков отговори пред "България Днес" на писанията, че е закъсал за пари.
Няколко медии раздуха новината, че синоптикът го гони безпаричие и едва свързва двата края. Оказа се, че в това няма капка истина.
"Всичко е наред при мен - обясни пред вестника Чолаков. - Не мога да се оплача от нищо", казва бившият кадър на Би Ти Ви.
Емо презареди батериите и е отпочинал напълно. Синоптикът изкара няколкоседмична ваканция на родното Черноморие. Чолаков, заедно с двете си деца - Eмa и Дара, отмаряха в Царево.
Синоптикът напусна Би Ти Ви преди година. И стана метеоролог на софийското летище. Разбира се, причината е по-леката работа. А също и по-добрата заплата.
"Още работя там. Харесва ми", добавя Чолаков.
В началото на миналата години Емо отново се появи на малкия екран. Този път в друга телевизия. И на работа, различна от това да казва времето. Чолаков бе избран за лице на ново предаване - "Един за друг".
Първият сезон на семейното риалити пожъна огромен успех. Зрителите с нетърпение очакват предаването да има продължение. Засега от "Нова" мълчат за нов сезон, а водещият Чолаков не знае нищо.


"Продуцентите не са се свързали още с мен. Не знам каква е съдбата на предаването. Забавлявах се в това шоу", казва още Чолаков.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама