Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9018915 www.bgdnes.bg

Вижте как дъщерята на Румен Радев влезе сред първите в НАТФИЗ! /ВИДЕО/

Дъщерята на Румен Радев влиза в НАТФИЗ с един от най-високите балове.

Дарина е сред десетте най-добри кандидат-студенти на театралната академия тази година. Тя ще учи "Актьорство за драматичен театър".
Президентската щерка от дете проявява артистични заложби. Тя завърши 35-о средно училище "Добри Войников" в столицата, прочуто с театралните си традиции. Докато беше гимназистка, участваше и в училищната му трупа "Ле Страпонтен".
Държавният глава ще пропусне церемонията за откриването на учебната година в НАТФИЗ. За първи път от десетилетия насам на първия учебен ден днес вратите на академията ще бъдат затворени за родители, приятели и зрители. Ректорът, професор Станислав Семерджиев, ще връчи студентските книжки на випуск 2020-2024 без зрители.
Роднините ще могат да видят в интернет старта на бъдещите звезди. Двама преподаватели поемат класовете "Актьорство майсторство" - известната режисьорка Маргарита Младенова и Пенко Господинов, един от асовете на Малък градски театър "Зад канала".
Дарина ще бъде колежка с Паола, наследничката на звездата Лили Маравиля. Също и със Стефан, син на журналиста и тв водещ Витомир Саръиванов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама