Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9019706 www.bgdnes.bg

Щерката на Ивайла Бакалова стана водещ

17-годишната Рая води модно предаване заедно със своя приятелка

Не зад чина, а пред микрофона започна новата учебна година за 17-годишната дъщеря на Ивайла Бакалова Рая Гайтанска!


Тийнейджърката, която е пълно копие на звездната си майка, направи своя дебют като водеща на 15 септември в телевизия за мода.

Реклама


Девойката, плод на любовта между миската и бизнесмена Румен Гайтански-Вълка, направи свое модно предаване заедно с най-добрата си приятелка Анжи, наречено "Тийн ток". В него девойките ще обсъждат последните тенденции на котешката пътечка, както и актуални събития в социалните мрежи, като във всяко предаване ще имат и гост.


Първият съгласил се да дискутира с момичетата актуални теми и събития е рапърът 100 Кила. В промото към предаването той разпалено коментира състоянието на държавата, докато двете момичета до него кимат с глава и се смеят.


Шоуто ще се излъчва в 19 ч. веднъж в седмицата, което ще даде възможност на Рая и да продължи образованието си.


Това е първото работно място на тийнейджърката, а няма кой да се гордее повече с постиженията й от именитата й майка. Ивайла сподели кадри зад кулисите и пожела попътен вятър и успех на щерка си.


Красавицата, която дълги години живя заедно с майка си в Дубай, от няколко месеца е в България, където освен че прекарваха изолацията си, Бакалова намери и новата си любов. За жалост ресторантьорът Веселин Денков-Брадата бе арестуван преди седмици заради участие в престъпна група.


В емирството Бакалова въртя бизнес с имоти, който й осигури висок стандарт на живот.


Дали амплоато на водеща ще прилегне до дългокраката девойка, предстои да разберем.

Реклама
Реклама
Реклама