Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9020616 www.bgdnes.bg

Азис отсвири родния Костинброд

Избягва голямата сцена

Десислава и 100 Кила заменят ромския славей на празника на града

Шок и ужас сред гражданите на Костинброд!
Фолкзвездата Азис отсвири родния град и въпреки очакванията на всички няма да пее на празника им. Вместо него тържеството ще уважат колежката му Десислава и рапърът 100 Кила.


Жителите на Костинброд тръбят, че Азис е поискал твърде висок хонорар, за да радва съгражданите си. Клюките носят още, че ромският славей все по-рядко посещава града и изглежда, че концертите по градските площади са му под нивото.


От общината коментираха пред вестника, че Азис не е обсъждан като евентуален гост-изпълнител. Вместо него жителите на града ще се радват на много естрадна и фолклорна музика. Представител от лекия жанр ще е само Десислава, която пее вече предимно джаз песни. Откакто напусна "Пайнер", блондинката сама решава къде и за какъв хонорар да се изявява.
Азис подбира стриктно участията си, които напоследък са все по-малко. От доста време певецът не се е качвал на клубната сцена. Изпълнителят в момента е и част от панела в шоуто "Маскираният певец", което е добро оправдание да отказва всякакви други покани.
Според приятели на Азис той печели повече извън пределите на родината, а най-мащабният концерт бе в Турция, където постигна нов музикален рекорд. Забележителното събитие толкова го главозамаяло, че вече отказва да пее на родна земя. Ще продължи изявите само в чужбина, и то срещу петцифрена сума. Припомняме, че грандиозното шоу на изпълнителя събра рекордни 40 хиляди души публика.
"По принцип съм казал, че концерти в България няма да изнасям освен в частни клубове. Имам си причини. Бих го направил само за приятели", сподели само преди няколко месеца певецът.
Честването на 46 години от град Костинброд продължава десет дена. Програмата е богата и включва лятно кино, куклен театър, спортен турнир, а дните на пируване ще завършат с изявата на 100 Кила.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама