Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9020633 www.bgdnes.bg

Златка държи изкъсо Благо

Футболистът не излиза сам късно вечер

Коренна промяна настъпи в живота на Благой Георгиев.
Футболистът се е превърнал в изцяло семеен човек. Това дължи само и единствено на половинката си Златка Райкова, която държи юздите изкъсо.
"Благо не би отсъствал след 20 ч.", споделя изкусителната красавица по повод съмненията, че именно Георгиев се крие зад една от маските в "Маскираният певец".
Оказва се, че двамата са неразделни и правят почти всичко заедно. И ако до преди появата на сина им Благой Георгиев-младши те щурмуваха дискотеките заедно, сега Благо чинно чака Злати да му сервира вечерята вкъщи.
Въпросите към бившата плеймейтка по повод на отношенията й с един от най-провокативните родни футболисти не спират. Феновете се интересуват от всяко тяхно действие, а Злати не пропуска да лее опит в мрежата. Тя признава, че няма какво повече да иска да промени в избраника си, защото той изцяло е сменил нрава си, откакто са заедно. Блондинката признава, че семейството им е повече от традиционно. Тримата с Благо и Благо-джуниър са неразделни. Семейните обеди и вечери са повече от задължителни. За всеобщо учудване силиконката признава, че умее да завърти почти всичко над печката, а по време на извънредното положение дори засилва уменията си в кухнята.
Злати разказва, че не крие лицето на сина си от суеверие, а просто иска да бъде кръстен и тогава да бъде показан публично. Малкият наследник явно ще тръгне по стъпките на баща си не само във футбола, но и във вярата.


Като най-важно качество в мъжете Райкова определя семействеността. Макар да знае, че Благо има три други деца от две различни жени, Злати е сигурна, че двамата до такава степен са си паснали, че раздяла няма да има никога.
"Истинска любов има само когато си опитал от фалша", заключва категорично Златка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама