Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9028180 www.bgdnes.bg

Гаджето на Али Соу скочи на Николета

Лозанова и голаджията на ЦСКА в горещи кадри

Али Соу е само за мен!
С тези думи гаджето на нападателя на ЦСКА Габриела косвено предупреждава Николета Лозанова да стои далеч от голмайстора на "червените".
Лозанова засне гореща фотосесия със Соу, в която двамата са в опасна близост. Николета се е притиснала към здравеняка от Гамбия, а скандалните кадри бързо обиколиха интернет пространството. Половинката на вратаря на "Левски" Николай Михайлов както винаги изглежда съблазнително. Някои фенове дори я заподозряха, че може да съблазни нападателя на кръвния враг на "сините".
Гаджето на Соу побърза да отговори с още по-скандална снимка с африканеца. На нея 20-годишната Габриела е яхнала Соу край басейн, а ръката й е обвила ръце около пакета му. "Само за мен", казва Габи и за пореден път се обяснява в любов на нападателя. Тяхната връзка бе разкрита преди няколко месеца, като двамата не показват никакви задръжки.
Те публично се натискат край плажове и заведения и нямат нищо против да показват горещата си любов. Но преди няколко дни Али засне предизвикателната фотосесия с Николета, която отприщи стотици коментари. Феновете припомнят завоеванията на Лозанова, която открай време има слабост към футболисти.
Фотосесиите с играчи на ЦСКА също не са новост за Николета. Още преди 10 години тя се натиска с бившия вратар на "червените" Иван Караджов, който по това време бе популярен с изявите си на терена и извън него.
От своя страна Али Соу не изглежда особено впечатлен от 32-годишната бивша плеймейтка. Той приема фотосесията професионално и за него това е просто работа.
Соу изключително държи на гаджето си Габи. Двамата са почти неразделни в последните месеци. Именно Габриела е една от причините нападателят да продължава да не иска да бъде продаден в чужбина въпреки сериозния интерес към него от чуждестранни клубове. Габи търпи доста критики и откровени обиди заради връзката си с африканеца. 20-годишната красавица мрази изключително много расизма и брани с всички сили любимия си.


В последно време Габриела също участва в десетки фотосесии, някои от които доста скандални. Габриела дори се снима чисто гола, а на други снимки тя съблазнява заедно с друга разсъблечена моделка. Гаджето на Соу става популярна още като ученичка, когато печели титлата Мис Ловеч.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама