Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/9031987 www.bgdnes.bg

Спорт тото, винаги даваме повече advertorial icon

Най-активните почитатели на тотото вече имат възможност да направят своите залози за 76-тия тираж, който ще бъде проведен тази неделя. Три колосални джакпота са готови да бъдат спечелени от най-големите късметлии. В играта „6 от 49“ прогнозният джакпот „закова“ сумата от 3 000 000 лева, а до 3 000 000 лева ще бъдат и печалбите в „Тото 2 – Зодиак“. Изключителен интерес предизвиква и играта „6 от 42“, в която джакпотът катери финансови върхове и се очаква да достигне сумата от 1 220 000 лева. Никой не знае, дали джакпотите ще бъдат спечелени тази неделя, но всеки участник има шанс да ги грабне.

Тиражът ще бъде проведен на 20-ти септември от 18:45 часа в ефира на БНТ, а от 19:00 часа ще продължи във фейсбук на адрес www.facebook.com/totochance. Залози се приемат в тото пунктовете и онлайн най-късно до 18:15 часа в неделя.

Една от основните мисии на Български спортен тотализатор е да подпомага родния спорт. Вече над 63 години тотото работи за превръщането на родния спорт в една от емблемите на България по света. Български спортен тотализатор активно ще подкрепи и турнира от квалификациите за Шампионска лига по баскетбол. Първенството ще бъде проведено от 22-ри до 25-ти септември в Арена Ботевград, а всеки, който регистрира в тото-пунктовете в града непечеливш талон за моментната лотарийна игра „Моят щастлив ден – Бинго“ ще участва в жребий за нов автомобил. Печелившият ще бъде определен на 25-ти септември на специално тържествено събитие.

Дейността на тотализатора става все по-универсална със солидна подкрепа за развитието на националната култура. Първата инициатива е финансовата помощ за летния фестивал Sofia Summer Fest. По време на културния форум, няма да бъде пренебрегнат и масовият спорт, защото в неделя на 20.09., всеки посетител ще има възможност да се включи в турнир по футбол на маса, популярен като джаги, а наградата за победителите е полет с балон. Финалите ще бъдат проведени на 27.09., а до тогава притежателите на талони за играта „Моят щастлив ден – Бинго“ също ще могат да погледнат София отгоре на преференциална цена.

Все повече почитатели набира и поредната промоционална кампания за Лоялност „Богата есен“. Крайният срок за участие е до 29-ти октомври, а десет допълнителни печалби по 1 000 лева ще зарадват притежателите на безплатните карти „Тото клуб“. Участниците, които залагат онлайн ще участват в жребия автоматично.

Онлайн регистрации за участие в игрите на Български спортен тотализатор могат да бъдат направени на www.toto.bg. Редовно участие и късмет са двете указателни табели, които могат да ви срещнат с джакпотите за милиони. Който иска, има възможност да опита.

Реклама
Реклама
Реклама