Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9032415 www.bgdnes.bg

Мис България лети с мотор

Преживява няколко катастрофи

Вероника Стефанова е маниак на високите скорости

Мис България хвърчи с мотор по улиците!
Носителката на титлата от 2017 г. Вероника Стефанова отскоро шпори с машина на две колела. Чаровната миска стана майка преди около година и половина, но сега отново намира време за страстта си към високите скорости. Тя тепърва ще се учи да управлява хондата с помощта на половинката си Филип, който е заклет фен на моторите.
"Отскоро съм мотористка, това беше второто ми качване - разказва пред "България Днес" Вероника, която впечатли приятелите си с новата придобивка. - Преди ме беше страх, но вече го преодолях. Мъжът ми е много запален. Доскоро имаше пистов мотор, но вече имаме дъщеря и успях да го убедя да го продаде. Този е доста по-безопасен и сигурен. Вече ходихме двамата с мотора до морето. Беше страхотно чувството. После, когато се качих в колата, ми беше скучно."
Автомобилите са голяма слабост на Мис България. След няколко неуспешни опита да вземе книжка тя вече е майстор-шофьор и няма никакви притеснения в шофирането. Освен новия мотор красавицата шпори мощен джип и още един автомобил. Преди време тя бе лице на федерацията по автомобилизъм, което още повече засили страстта й към високите скорости. В началото на кариерата си като шофьор тя преживява няколко леки инцидента и един доста тежък - блъска се челно със 140 км/ч и като по чудо се отървава без сериозни наранявания. Въпреки това тогава миската бе принудена да ходи със специална яка на врата. "Тогава шофираше моят охранител - разказва Вероника. - Спаси ни единствено това, че джипът беше много здрав."
През последната година и половина Вероника е отдадена предимно на майчинството и отглеждането на малката Анджи. Момиченцето също вече е фен на колите. Малкото момиченце кара умалено копие на същия джип, който майка й шофира. Вероника планираше и сватба през тази година, но пандемията от ковид пообърка плановете й.


Заради мерките миската не може да се завърне пълноценно в работата си като модел. Тя очакваше да участва на Седмицата на модата в Милано, но за целта трябва да изкара карантина в продължение на две седмици. В момента Вероника движи и салон за красота в София.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама