Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9036871 www.bgdnes.bg

Секси французойка идва на "Армията"

Натали е с етиопски корени

Тибо Вион води в ЦСКА жена и две деца

Секси французойка пристига на "Армията"! Новото попълнение сред футболните половинки в ЦСКА носи името Наталина и е повече от много атрактивна. Тя идва у нас заедно със съпруга си Тибо Вион, който е последното ново попълнение на "червените". Двамата зарязват живота си в живописния френски град Ниор и съвсем скоро ще се установят в София. Красивата Натали се гордее с екзотична красота - тя развява африкански къдрици и има шоколадов загар на кожата. Това не е случайно - Наталина има етиопски корени и дори е родена на Черния континент, но израства и живее изцяло във Франция. Двамата с Тибо са семейство от три години. Те се женят през 2017-а на пищна церемония край брега на морето. Новото попълнение на ЦСКА и съпругата му успяват за кратко време да си направят две деца, чиято любима играчка е футболната топка.

До този момент Наталина следва навсякъде 26-годишния Тибо, който сменя няколко отбора във Франция. След сватбата Вион заиграва във втородивизионния "Ниор", откъдето е привлечен на "Армията". В долните дивизии в родината явно професията на футболист не е особено високо платена. Наскоро защитникът е принуден да пусне обява за продажба на бебешката количка на едно от децата си, за да спечели 50 евро. Неведнъж играчи, идващи от долните дивизии в Западна Европа, признават, че в българските грандове заплащането е далеч по-добро. На "Армията" Вион ще прибира заплата в порядъка на около 10 00-15 000 евро на месец.
Новият защитник на "червените" е близък със звездата на "Манчестър Юнайтед" Пол Погба. Двамата са в един отбор и стават световни шампиони до 20 години с отбора на Франция. През 2013 г. негови съотборници при "петлите" са още големи имена като Ареола, Курт Зума, Самуел Умтити, Лука Дин. На световното първенство Вион дори вкарва гол във вратата на Испания.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама