Реклама
https://m.bgdnes.bg/18-plyus/article/9039054 www.bgdnes.bg

Джордан се пуска на живо от кревата

Как бързо отлетяха 24 години, възкликва футболната мъжемелачка Кати Прайс - Джордан. Боже, цяла вечност вече, контрират някои във Великобритания. Точно преди почти четвърт век ликът и тялото на вече 42-годишната Кати лъсват на култовата шеста страница на вестник "Сън" и кадрото дава летящ старт на кариерата й. От тогава почти всеки ден тя върши глупости, но все интересни за жълтите издания, и така не слиза от пиедестала на славата.
Тогава тя е само едно момиче, което работи като модел при цена от 60 паунда на час за фотосесия, но без да се показва гърдите или други интимни части. За пръв път бюстът й виждат именно читателите на най-тиражния таблоид през септември 1996 г. Е, от тогава цял свят им се радва и следи промените им едва ли не час по час.


Всъщност втората степен на ракетата, извела Кати в орбита, се казва Еди Джордан. Той е собственик на отбор във Формула 1, носещ името му, и наема хубавицата да е хостеса на екипа и партитата му, както и лице на марката му. Е, и приятна компания за леглото му. Така идва и артистичния прякор на англичанката - Джордан.
За четвърт век между чаршафите с нея са били купища мъже, доста от тях известни - футболисти цял отбор, барабар с резервите, спортисти, артисти, звезди от шоубизнеса, но никога анонимници. Сред цялата плеяда трима стават бащи на четирите деца на хубавицата, като първия е футболистът Дуайт Йорк при краткотрайната им забежка.
Кати играе контра на течащото време с куп пластични операции, силикон с шепи в гърдите, липосукции, хиалурон с устните, скулите, грим на шпакловка, и какви ли не съвременни похвати. В момента, Джордан се възстановява след счупване и на двата крака по време на семейна ваканция в Турция това лято. Но това не пречи на плановете й да поддържа имиджа си и да печели пари от него.
Новината всъщност е, че Кати си пуска собствено шоу, но понеже не го иска никоя телевизия, то ще се излъчва в канала Youtube. То ще е обикновено домашно риалити, тоест камери у дома ще следят всяко движение на Кати, децата и новия й приятел Карл Уудс, който е едва 31-годишен. Джордан обещава, че излъчването няма да е само от дневната и кухнята, а ще има по-будоарни сцени, без секс, разбира се.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама