Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9040320 www.bgdnes.bg

Камен Донев се бъзика с президента

В сърцето на Военната академия

Актьорът направи скеч с Румен Радев в спектакъла си

Камен Донев вкара Румен Радев в шоупрограмата си!
Талантливият комик изнесе повече от двучасов моноспектакъл в сърцето на Военната академия в четвъртък вечер, а един от героите в неговите скечове в представлението му за особеностите на народното творчество се оказа държавният глава, видя "България Днес".
На лятната сцена в столичния парк Донев разплака от смях публиката със забавна история от градския транспорт. В сюжета главно действащо лице е неизвестен двуметров здравеняк, който се е хванал за дръжката, а под мишниците се разнася уникален "аромат" и окосмение в непоносимата жега.
"Гледката и миризмата са толкова убийствени, че от сгъвката на ръката излизат кокошки, яребици, пилета", не спира да ръси лафове в типичния си стил актьорът.


И докато Донев изрежда какви ли не небивалици, сравнения и описания в историята, изведнъж развоят на събитията достига и президента. "А Румен Радев кръжи нагоре-надолу с изтребител", допълва пъстрата картина на подмишницата на измисления герой.
При споменаването на държавния герой публиката още по-бурно продължава да се киска и забавлява.
Мнозина от присъстващите веднага отбелязаха факта, че Камен Донев реши да се пошегува именно с държавния глава, а не с Бойко Борисов или друг висш политик. На 10 юли министър-председателят свика медиите на пресконференция тъкмо в стил Донев и преди да изнесе 45-минутен монолог, обяви, че има честта да е приятел с Камен Донев и с удоволствие слуша изпълненията му.
"Нищо чудно сега да бъзика Радев, нали е приятел с Бойко", подшушнаха си няколко души от средните редици. Докато част от публиката възприе шегата с Радев за неслучайна, но всички се смяха от сърце.
Самият Румен Радев и половинката му Десислава са едни от големите почитатели на Камен Донев. В края на 2017 г. двойката присъства на спектакъла "За сватбите" на Донев, а през март 2019 г. Румен и Десислава Радеви присъстваха и на премиерата на първия филм на Донев - "Уют".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама