Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9041743 www.bgdnes.bg

Акрапович Треньор №1 за август

Наставникът на "Локомотив" (Пд) Бруно Акрапович получи наградата  за Най-добър треньор за месец август. Бруно призна, че все още тимът му изостава от "Лудогорец" и ЦСКА-София от гледна точка на широчина на състава. Специалистът също така коментира и представянето на "Локомотив" срещу "Тотнъм".

"Ако погледнем с какъв състав разполага ЦСКА и "Лудогорец", ние сме малко по-далеч. Искам да благодаря на Христо Крушарски, който ни дава тези възможности. Показахме срещу "Лудогорец" дали можем да се конкурираме с тях или ЦСКА. Ако погледнем какви футболисти влязоха в края на мача срещу шампиона, виждаме, че ни трябват играчи. На някои позиции имаме по двама футболисти. Засега съм доволен. Ако намерим футболист, който може да направи отбора по-качествен, ще го привлечем", коментира Акрапович.

"Моуриньо каза, че отборът ни има качества. За да свикнеш да играеш на голямо европейско ниво, ти трябва време. Съдийството в Европа е по-различно. В България някои неща не се свирят, защото никой не иска да поеме отговорност. Бирсент Карагарен опита да помогне на отбора по един тъп начин. Не се връщам към миналото. Взимам само позитивното и гледам към бъдещето. Това е опит, който натрупахме, както и след мача със "Страсбург" преди година", заяви още "чено-белия" наставник.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама