Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9055827 www.bgdnes.bg

Гери-Никол май остана без гадже

 Семейството на Яката дупара не искало Дани Илиев за зет

Отново сама май осъмва певицата Гери-Никол.

Това тръби последната клюка по адрес на Яката дупара. Според слуховете певицата и ММА боецът Дани Илиев са "пръснали панаира" и са се разделили окончателно. Двамата отдавна не са споделяли публично любовта си и не са засичани заедно. Факт е, че дори в социалните мрежи не се следват взаимно.


Клюката носи, че Дани е зарязал наперената варненка заради друга мацка. Тайнствена девойка така завъртяла главата на спортиста, че той бързо сменил Гери с нея. Връзката на изпълнителката и мускулягата куцала от дълго време насам. Причина за това били многото ангажименти и на двамата, които възпрепятствали срещите им.
Близки до двойката издават, че не трети човек е разделил Гери и Дани, а близките на певицата. Семейството на блондинката още от началото не одобрявало ММА боеца. Родителите на аренби звездата не смятали, че хубавецът е подходяща партия за успешната им щерка.
Дали с Дани все още делят една постеля, Гери-Никол не коментира. Певицата няма навика да обсъжда личния си живот. Илиев беше първият мъж, за когото Герито призна. Преди да го срещне, певицата дълго време беше сама и дори е споделяла, че любовните тръпки са на много заден план в живота й.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама