Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9063639 www.bgdnes.bg

Синът на ДесиСлава се пресели в Швейцария

Младият Майки ще учи на Запад, Сузанита страда за него

В Швейцария се пресели синът на ДесиСлава - Майки. Първородното дете на певицата от няколко седмици живее в град Люцерн. И не смята скоро да се прибира.
19-годишният младеж иска да види как се случват нещата на Запад. А освен майка му, която е в България, него нищо друго не го задържа в родината. Майки вече няма сериозна приятелка. И решава да търси късмета си другаде.
Синът на певицата ще следва в елитен университет в алпийската страна. Тази година той завърши средното си образование и има амбицията да продължи с ученето.
Швейцарските университети са едни от най-престижните в цяла Европа. Въпреки големите такси, които са в размер на между 30 и 50 хиляди швейцарски франка, школовката е много по-качествена в сравнение с други елитни европейски висши учебни заведения.


Синът на ДесиСлава вече обикаля забележителностите на новото място, на което живее. Майки се любува на природните забележителности на градчето, което е население малко над 70 000 души.
Големият син на хитовата изпълнителка не е сам в Швейцария. Той е в компанията на приятел от България, с когото се познават от дълги години. Двамата юнаци вече са разучили и къде са нощните барове в градчето, издават снимките им в социалната мрежа.


Много тежко приема заминаването на Майки в чужбина Сузанита. Певицата и синът на ДесиСлава са изключително близки. Двамата учиха в едно училище в Пловдив, макар и в различни класове.
"Хайде, идвай си вече", приканва Сузи своя добър приятел. Ала отговорът на Майки е категоричен.
"Няма да е скоро", заявява синът на ДесиСлава.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама