Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9065736 www.bgdnes.bg

Шумахер преместен в Майорка

Легендата на Формула 1 Михаел Шумахер продължава възстановяването си в Испания. Той е преместен от дома си в Швейцария в луксозна вила в Майорка, съобщават местните медии.
Имотът бе закупен от съпругата му Корина преди три години от президента на "Реал" (Мадрид) Флорентино Перес. Тя плати 27 млн. паунда за него.
51-годишният легендарен пилот е настанен в т.нар. "Вила Ясмин". Луксозното жилище бе част от недвижимото имущество на Перес между 2005-а и 2017-а. Той решава да продаде къщата след смъртта на съпругата си Мария Ангелес Сандовал през 2015-а.
Вилата разполага с огромен двор, който се простира на 15 декара, два басейна, площадка за хеликоптер, фитнес и огромна градина с палмови дървета. 


Информацията, че Шумахер е в Майорка, се появи само ден след признанията на бившата съпруга на бившия шеф на "Рено" Флавио Бриаторе - Елизабета Грeгорачи. 
"Михаел не говори, комуникира само с очи - разкри тя. - Само трима души имат право да го посещават и аз знам кои са. Преместиха го в Испания, а съпругата му е аранжирала миниболница в тази къща."
Седемкратният световен шампион пострада тежко при инцидент със ски във Френските Алпи в края на 2013 г. Официални сведения за състоянието му не се разкриват от семейството. Смята се, Шуми е в съзнание, но нищо повече.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама