Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9069252 www.bgdnes.bg

Хесе в любовен триъгълник

Бившият нападател на "Реал" (Мадрид) Хесе Родригес отново попадна в светлините на прожекторите с личния си живот. Той заряза настоящата си бременна половинка заради бившата.

Преди по-малко от месец футболистът бе сниман в компанията на ексгаджето си Аура Руиз. Той има син от моделката от скандалната им връзка, приключила с обиди и няколко процеса. Двамата бяха заснети да вечерят в елегантен парижки ресторант. Това засили слуховете, че двамата са се събрали и отново са влюбени.


Информацията явно се оказа истина, след като бременната доскорошна половинка на скандалния нападател - Джанира Брам, реши да проговори. Моделката очаква второто си дете от Хесе (пето за него). Двамата бяха заедно около година. Синът им Кенай се роди през януари.
"Не ме интересува и никога няма да ми пука с кого спи бащата на децата ми - обяви тя. - Никой не ме е изоставил и никой не ме е напуснал. Имам много щастлив живот. Не ми пука за него, освен за отговорността му като баща: това е единственото нещо, което ни обединява."
Хесе заряза Джанира по подобие на Аура преди години. С Руиз той се раздели скоро след раждането на сина им. Той се появи на бял свят със сериозни здравословни проблеми, които продължават и до днес. Доскоро Аура го обвиняваше, че въобще не се интересува от наследника си. Явно нещата са се променили и моделката го прибра обратно. А Джанира се оказа губещата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама