Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9070137 www.bgdnes.bg

Нова звездна чалга двойка

Били са гаджета и преди, загърбват скандалите

Денис Теофиков и Десита са новата звездна двойка в чалга гилдията

Нова чалга двойка изгря на хоризонта. Тийнидолът Денис Теофиков успя да забие своята колежка Десита, научи "България Днес". За новия си любовен романс новата чалга двойка призна в социалната мрежа. Младите звезди показаха снимка, на която се натискат в нощно заведение. Двамата имаха кратка връзка преди време, но се разделиха. Сега отново са заедно.
Денис и Десита се сгаджосват в края на лятото. Срещат се случайно и започват да си спомнят за хубавите моменти, които са имали, докато са двойка. За да може да е с Десита, Теофиков изоставя друго момиче на име Рашия. Двамата били заедно отскоро, поради което раздялата не е болезнена.


Феновете на Теофиков изобщо не одобрят новата му връзка. Почитателите на младия певец са скептично настроени към Десита.
"Защо се събра пак с нея? - питат се феновете на младия чалгар. - Не мога да повярвам как се връщаш при тази след това, което ти причини", чудят се запалените по песните на Денис.


Теофиков е смятан за истински плейбой в чалга гилдията. Името му е забърквано с редица негови колежки, сред които Малката и дори Емилия.
Теофиков, който е братовчед на Фики и Емрах Стораро, е един от най-вървежните в гилдията. Младежът е блян за много жени. Редовно по негови участия мадами си мятат сутиените към сцената, на която пее Денис.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама