Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9117117 www.bgdnes.bg

Менез се върна при риалити звезда

Бившият нападател на "Милан" и "Пари Сен Жермен" Жереми Менез отново се носи на крилете на любовта. Той се върна при старата си тръпка Емили Неф Наф.
Двамата с риалити звездата се събраха след 4-годишна раздяла.
Футболистът на "Реджина" и Емили имаха бурна връзка. Те се събираха и разделяха няколко пъти, като междувременно станаха родители на две деца. Сложиха край на отношенията си през 2016-а и на Апенините мислеха, че вече е окончателно.
В началото на октомври те изненадаха всички с новината, че отново са заедно. Тези дни пуснаха и няколко общи снимки, които кръстиха "просто ние".
Емили Неф Наф стана известна благодарение на участието си във френското риалити "Тайна история". Тя спечели голямата награда от 186 000 евро. След това бе водеща на няколко забавни предавания, а междувременно отвори салон за красота в Париж. 


Връзката й с Менез започна през 2011-а. Година по-късно двамата станаха родители на момиче, а синът им се роди през 2014-а. След раздялата й с Жереми имаше връзка баскетболиста Бруно Серела. Сега отново е в обятията на футболиста.
"Събрахме се отново в началото на лятото - разкри Емили. - Изчакахме няколко месеца, преди да го обявим. Искахме да запазим връзката си и семейството си. Жереми винаги е бил в сърцето ми."
Двамата дори обсъждат общ телевизионен проект.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама