Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9118612 www.bgdnes.bg

Комикът Любо Нейков: Ще позная всички в "Маскираният певец"!

Подготвям се да разкрия кой се крие под всяка маска

"Подготвям се да позная кой се крие под всяка маска! Имам набито око, а и слух, но не само това ще ми помогне. Все пак ще ви кажа, че си имам фаворит в "Маскираният певец" и ще се радвам да съм в т.нар. панелисти на предаването. Важното е да се забавляваме".
Това сподели актьорът Любо Нейков, който тази събота ще се присъедини към звездните детективи на шоуто - Aзис, Aлекс Раева и Владо Пенев. Миналата седмица панелът постигна голям успех, като успя да познае кой стои зад двете паднали маски в предаването. Дали Любо Нейков ще помогне на следователите да поставят нов своеобразен рекорд?
"А защо да не позная? То това е и малко късмет", допълва звездата от "Комиците".
Тази седмица зрителите ще имат възможността отново да се насладят на изпълненията на не една, а две любими маски от предходния сезон на шоуто. Гарванът и Кукерът ще излязат отново в светлината на прожекторите, но под грандиозните и впечатляващи костюми ще бъдат скрити нови тайнствени звезди, които панелът и феновете на предаването ще опитат да разкрият. Двете маски ще бъдат свалени веднага след изпълненията им и така тази седмица за първи път в мистериозното шоу ще бъдат разобличени цели три образа.


Нейков ще разчита и на опита си на имитатор, с който е знаменит. Актьорът без проблем може да се превъплъти във всеки образ и е цар на импровизациите.
"Не е много лесно да влизаш в кожата на друг човек, но има специфики, които са по-трудни, когато го играеш. С маска да пееш обаче е сложен образ", смята Любо, който е блестящ и в имитациите на жени. Като асистентката на Ненчо Илчев Нейков е толкова епичен, че трябва да влезе в учебниците по актьорско майсторство. Умело се прави и на Ани Салич в ефир. И на театралната сцена Любо влиза в женски образи. За мнозина това е най-смешният театър от много години насам. Затова и билетите за представленията с него първи свършват в касите.




Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама