Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9118755 www.bgdnes.bg

Мистър София заби плеймейтка

 Васил Младенов и Ива Клепова с еротични снимки

Актуалният Мистър София 2020 Васил Младенов и изкусителната плеймейтка Ива Клепова са новата гореща светска двойка, научи "България Днес".


Искрата между двамата пламва по време на снимките на видеоклип, а по-късно страстите се разгорещяват и поставят началото на нещо повече от еротични предизвикателства. Новината бе потвърдена пред "България Днес" и от двамата.

Реклама


За кратко време най-красивият столичанин за 2020 г. и фаталната плеймейтка, участвала в секси надпреварата през 2019 година, преживяват истинска буря от емоции. Васил Младенов, който едва на 18 години се окичи с престижната лента, качи провокативни кадри на новата двойка в социалните мрежи.


На снимките Васил и Ива се разгорещяват и разсъбличат на обществено място, преградено със стена, далеч от хорските очи. На една от снимките горещата блондинка е клекнала пред Васил и разкопчава колана му. Еротичната моделка е по секси бельо, а здравенякът гол до кръста.


На другия фотос плеймейтката вече е обърнала гръб на своя партньор и е леко приведена, докато той я е хванал през рамото в една от най-любимите секс пози на мнозина.


Съвсем очаквано снимките разбуниха духовете и за броени часове се радваха на изключително голяма популярност в интернет пространството и се оказаха водеща тема на светски хроникьори, фенове и хейтъри.


Оказа се, че снимките са публикувани без знанието на плеймейтката. Моделката искала фотосите да останат само и единствено за двойката и това да бъде тяхна тайна, но ситуацията се променила.


След разразилата се вихрушка от коментари, споделяния и телефонни обаждания снимките са премахнати, а връзката на Васил и Ива е поставена на изпитание. Нужно е известно време, за да успеят двамата да изяснят положението и да заровят томахавките.


"Сега сме заедно и всичко е наред", споделиха и двамата пред "България Днес", докато вечерят заедно в известен столичен хотел.

Реклама
Реклама
Реклама