Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9120160 www.bgdnes.bg

Андреа забрави за Кобрата

След разточителна почивка в Турция

Двама мъже придружават певицата по време на шопинг

Край на мъката си по Кобрата сложи Андреа. На певицата очевидно вече не й пука за бившата й половинка.
Отпочинала и във видимо добро настроение, Андреа бе засечена от папараците на "България Днес" да се подвизава в софийски мол, съпровождана не от един, а от цели двама мъже.

Макар и облечена неглиже, певицата изглежда повече от добре, не спря да се шегува и смее с придружителите си и по нищо не показа, че страда по какъвто и да било начин за Кубрат Пулев.

Реклама


След кратка обиколка в мола Андреа си купи не една, а две торти, с които да зарадва себе си и близките си. Мъжете с нея не й позволяват да носи нищо сама и се грижат сладкарските изкушения да стигнат невредими поне до колата.


Естествено певицата се опитва всячески да се прикрие, като не сваля тъмните си очила. Макар да не е толкова разголена, колкото има навика да се пуска в социалните мрежи, Андреа продължава да изглежда добре, дори и с няколко размера по-голям блузон с лика на лъвчето Симба.


Изпълнителката на хита "Егоист" определено е видимо отпочинала. Според запознати Андреа е успяла да преосмисли живота си. След катаклизмите, които преживя с Кубрат Пулев, и скандалите, в които беше заплетено името й, певицата се отдаде изцяло на релакс.

Обградена от най-близките си приятели, блондинката обиколи родното Черноморие, а веднага след отпадането на PCR тестовете и карантината тя отскочи до Бодрум. Това е и финалната дестинация за летния сезон. В популярния курорт се изредиха всички родни хайлайф персони като Николета Лозанова, Преслава и Андреа. Там красавицата успя да намери мир със себе си и да сложи точка на страданието по разбитата си 13-годишна връзка с Кубрат.


"Ще намерим мир. Ще чуем ангели, ще видим небето искрящо с диаманти", цитира Чехов хитовата изпълнителка под една от последните си снимки.

Реклама
Реклама
Реклама