Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9120199 www.bgdnes.bg

Ники Михайлов избухна след загубата

Капитанът на националния отбор по футбол България Николай Михайлов не сдържа нервите си и се изказа доста остро спрямо играта на трикольорите в последните двубои.

В сряда вечер "лъвовете" отново загубиха, този път с 0:1 от Уелс в мач от турнира Лига на нациите, като така се закотвиха на последното място в групата.

Реклама

"Може да се завърне духът след една победа, но по този начин трудно ще стане. Далеч сме от иснтината. За 96 минути нямаме едно положение. Как да отбележим гол и вземем точки? Хората си имаха положения. Последната им фаза не беше на висота, иначе резултатът можеше да е съвсем друг.

Коренно трябва да променим начина си на игра. Не можем да разчитаме на две млади крила и на двама-трима опитни. Не можем да разчитаме на двама човека и половина - това е нивото на българския футбол.

Все по-малко българи играят в чужбина. Класата я няма. Това е реалността.

Виждате колко промени се правят в рамките на 10 дни, но игрово нищо не се променя.

Увереността и самочувствието отдавна го няма. Виждам страх в очите на момчетата. Много е голяма разликата между efbet Лига и Европа.

Не можем да постигнем резултат, защото не можем да отбелязваме, а допускаме много голове. За три мача - шест гола. Идва Унгария и ти вкарва три гола. За какво говорим?”, каза Михайлов след поредното поражение на България на стадион “Васил Левски”.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама