Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9120387 www.bgdnes.bg

Луна се шири в палат на морето

Рекорден хонорар от "Капките"

 Певицата броила минимум 100 бона, за да е сред природата с таен любим

Луксозен апартамент на родното Черноморие е най-новата придобивка на фолкпевицата Луна, похвали се изпълнителката.
Лъскавият палат е закупен съвсем наскоро след дълго търсене на най-подходящото жилище. Шоузвездата е броила минимум 100 бона, за да се радва на просторното жилище, оборудвано с всички екстри и обзаведено с луксозни мебели, показват простите сметки.
"Апартамента го купих изцяло с хонорара от "Като две капки вода". С парите, които взимам, мога да си позволя още жилища" - разказва Луна пред "България Днес", категорична, че е сред най-скъпоплатените звезди у нас и дори в момента преговаря за участие в друг формат през следващата година.

"Влагам много в себе си, работя над личността си и затова имам добра възвращаемост вече толкова години. Избрах да съм близо до морския бряг, защото за мен връзката с природата е много важна. Като последователка на Петър Дънов живея според природните закони. Стремя се към съвършенството" - споделя още певицата.


За съжаление на десетки нейни обожатели Луна няма да заспива сама в новото жилище. Блондинката има мъж до себе си, когото не показва все още.
"Има човек до мен, но тъй като съм много дисциплинирана, не се привързвам към нищо временно" - казва изпълнителката, намеквайки, че на първо място за нея е личностното й и кариерно развитие, а не любовните авантюри.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама