Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9122040 www.bgdnes.bg

Направете си СПА подарък advertorial icon

Чувствайте се щастливи в кожата си!

Едва ли можем да си купим красота в магазина. Невъзможно е да сложим в пазарската кошница килограм блясък за очите си, шепа розов цвят за устните си и пакет пролетна свежест за визията си. Красотата е в усещането за собствената ни личност, любов, извираща отвътре, ежедневна грижа и радост от специални моменти. Всеки ден Красотата посреща и изпраща- тя е на лицето ни, в усмивката и в положителните мисли, които казват: „чувствам се комфортно в своята същност“.

Личният комфорт е грижа и време, което сами отделяте за себе си.

Подарете си време и изберете своя СПА оазис

Запазите по-дълго младежкия вид на кожата си, самочувствието и успеха.

Мисията е възможна!

Представяме Ви Криолед терапия за лице със забележителен резултат

Усещането е за леденостуден планински извор, кожата потръпва, а после се изпълва с руменина, наситена от прилива на кислород.

Криолед терапията удължава младостта чрез въздействие с ниска температура върху кожата. За целта се използва специален накрайник, който достига до температура -18 градуса в зоната на лицето и -10 градуса при околоочния контур. Посредством студа кожата се обновява, стимулират се процесите на обмяна на вещества и се засилва имунитета. Усещането е за приятен масаж. Кожата повишава своята еластичност. Чрез терапията се осъществява контролирано раздвижване на кръвоносните съдове и много добър дренаж на натрупванията от лимфна течност и др. баластни съставки в областта на лицето.

Следва въздействие върху кожата с лед светлини

За целта се използва накрайник със сменящи се лед светлини. Те биват синя, зелена, жълта и червена. В зависимост от своята дължина на вълната, лед светлините имат различно проникване в дълбочината на кожата.

- Синята лед светлина въздейства на ниво епидермис - на повърхностния слой на кожата, като повлиява положително при поява на акне, при мазна и проблемна младежка кожа;

- Зелената лед светлина въздейства върху базалната мембрана -тънък лист от съединително тъканни влакна, върху който лежат епителните клетки, покриващи кръвоносните съдове, вътрешните органи, кожата и т.н. Тя съдейства за регулиране на функцията на мелогенезата. Препоръчва се при пигментни петна върху кожата, за тяхното ограничаване, профилактика и постигане на равномерен тен;

- Жълтата лед светлина достига до папиларната дерма и стимулира естествените механизми на възобновяване и жизненост на клетките;

- Червената лед светлина прониква най-дълбоко в кожната структура, стимулирайки производството на колаген и еластин.

Криолед терапията е щадяща и без странични ефекти като лющене и зачервяване, като създава възможност за проникване в по-дълбоките слоеве на използваните последващи козметични продукти.

По време на криотерапията се използват специални гелове, увеличаващи резултатът от процедурите:

- NCTF gel - полиревитализиращ коктейл от 55 активни съставки- формула, разработена за да подобри различните биохимични реакции, протичащи по време на терапията.

- ADN gel - съдържащ ДНК от ембрионални стволови клетки от хайвер на сьомга. Екстрактите от ДНК поемат до 135 пъти повече вода от теглото си ,което позволява екстремна хидратация.

- EMBRYOLIFT GEL - съдържа 25% екстракт от ембрионални стволови клетки, осигуряващи незабавен лифтинг и 75% природен суроватъчен протеин с биологичен произход, което гарантира дългосрочен антиейджинг ефект.

- Collagen gel - продуктът с най-висок концентрат на колаген на пазара. Съдържа 50% фрагментиран колаген. Допринася за насищане на съединителната тъкан с вода.

Криолед терапията и фототерапията са без странични ефекти върху кожата.

Сияйният външен вид, избистрен тен и подмладяването са видими веднага след процедурите. Трайността на резултатите се гарантира при спазване на цикъл от процедури веднъж седмично в продължение на месец. Хубавата новина е, че криолед терапията може да се изпълнява през всички сезони. Особено препоръчителна е през лятото, за да се контролира появата и увеличаването на пигментите петна върху лицето.

Подарете си пакет от 5 криолед процедури на и се насладете на релакс и пълно възстановяване в най-добрия СПА център в дестинацията Банско и Разлог!

- Терапия с мощен лифтинг ефект за жени в зряла възраст, която цели моделиране на лицевия овал. Терапията подобрява еластичността на кожата, намалява бръчките, а кожата става по-стегната, плътна и блестяща;

- Интензивна антибръчкова терапия с дълбока хидратация, подходяща за суха и изтощена кожа;

- Криотерапия терапия за интензивна хидратация с активни съставки и траен ефект;

- Околоочна терапия против тъмни кръгове и торбички под очите с лек лимфен дренаж;

- Терапия „Нова кожа“ за блясък и равен тен, подходяща за пушачи;

- Терапия „Регулиране на хиперпигментни петна“ чрез комбинацията от LED светлини и Bright peel ;

- LED терапия с цветни светлини;

- ИНТЕНЗИВНА ХИДРАТИРАЩА ТЕРАПИЯ;

- Филорга пилинг- ексфолиация на кожата със специално адаптиран разтвор според индивидуалните нужди. Щадяща процедура с невероятен резултат: бляскава и със здрав вид кожа на лицето.

СПА промоции през есента

Позволете „златото“ на есента да въздейства на красотата Ви!

Месеците октомври и ноември са просто вълшебни- топли, слънчеви и цветни. Няма по-подходящо време за разглезване в очакване на студените зимни месеци. Заредете се с положителни емоции и заслужена почивка изгодно в планински СПА хотел. Ползите са многобройни, защото природата носи в себе си най-мощния заряд за здраве, щастие и удовлетвореност. Когато избирате хотел сред непокътната природа, Вие избирате най-доброто за себе си!

Реклама
Реклама
Реклама