Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9133820 www.bgdnes.bg

Тодоров с оставка в джоба

Треньорът на "Левски" Георги Тодоров е готов да сдаде поста. След загубата с 0:1 от "Славия" той сериозно се замисля да се оттегли.

Специалистът, който пое тима на пожар след уволнението на Петър Хубчев, не е доволен от резултатите на "сините".
"Почти всеки мач допускаме грешки - заяви Тодоров. - Трябва време да се обиграе отборът, но не знам до колко аз ще изтърпя. Толкова работа и усилия хвърляме, а това трябва да се покаже на терена. Както и в Пловдив, загубихме по наивен начин. Не мисля, че е липсвала агресия, а майсторство и опит."
Треньорът ще изчака мачовете с "Партизан" (Червен бряг) за Купата на България и "Черно море" от Първа лига. При негативен резултат в някой от тях ще поиска среща със собственика Наско Сираков. На нея ще пожелае да оваканти поста.
"Ако "Левски" не победи "Партизан", ще е трагично. Ще вземат участие играчи, които по-рядко попадат в състава", обясни Тодоров.
Бранителят Живко Атанасов, който си изпроси глупав червен картон още в 38-ата минута, най-вероятно ще бъде глобен от ръководството. Защитникът ще трябва сам да заплати наложената му от БФС глоба. В различните случаи тя варира между 200 и 1000 лв. По принцип санкциите се поемат от клуба, освен в случай, когато се прецени, че футболистът е постъпил глупаво и безотговорно. Атанасов може да отнесе санкция и по вътрешния правилник.
Наско Сираков за първи път пропусна мач на "Левски" от завръщането си на "Герена". Мажоритарният собственик на "сините" не се появи на стадиона в "Овча купел" при загубата с 0:1 от "Славия". Причината за отсъствието му не е ясна. Ръководството на клуба бе представено единствено от изпълнителния директор Павел Колев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама