Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9138665 www.bgdnes.bg

Гаджето на Чорбаджийски проби в Турция

Моделката Анастасия снима реклами и фотосесии в Истанбул

Красотата на половинката на бившия капитан на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски - Анастасия, получи признание в Турция. Манекенката покори модния свят в южната ни съседка.
Анастасия е новото име в каталога на най-голямата и известна агенция в Истанбул. Фирмата представлява топимената на турския моден пазар.
Настя, както я наричат приятелите й, вече е Турция. Там тя ще прекара един месец. Времето й е разпределено до минута. Футболната половинка ще снима редица фотосесии и реклами за необятния пазар в южната ни съседка. Първата от тях беше за страницата й на модната агенция, където вече греят няколко доста провокативни нейни снимки.
Анастасия е настанена в апартамент в елитен квартал на Истанбул. На нейно разположение е и шофьор от фирмата, който има грижата тя да не закъснява за снимки заради натоварения траафик е мегаполиса.


Въпреки усилената работа красавицата постоянно намира време да сподели в социалните мрежи колко много й липсва Божидар. Допреди дни той бе в София, но в понеделник замина за Полша. Там бившият бранител на ЦСКА-София ще рита за местния "Стал" (Милец). Половинката му ще отиде при него след края на ангажиментите си в Истанбул. След това Анастасия постоянно ще пътува в опит да съчетава кариерата си и живота им в чужбина.


Божидар и красавицата са заедно от четири години. Преди няколко месеца се заговори, че влюбените са се сгодили. Наскоро ослепителната Настя намекна, че се задава и сватба.
"Той открадна сърцето ми, така че замислям реванш... Ще взема неговата фамилия", написа в инстаграм 22-годишната софиянка.
Тя проби в модния бизнес, след като през 2016 година спечели титлата "Мис Родопи". Оттогава е една от най-търсените манекенки в България, а вече покорява и турския пазар.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама